Zanimljivosti

DUBRAVKA MIJATOVIĆ SKRIVALA TRUDNOĆU NA SNIMANJU: Glumica je satima bila na setu, a niko nije ni primetio šta se dešava (FOTO)

Jedna od najlepših srpskih glumica ima brojne zanimljive dogodovštine tokom višegodišnje karijere.

30.08.2023 17:00

DUBRAVKA MIJATOVIĆ SKRIVALA TRUDNOĆU NA SNIMANJU: Glumica je satima bila na setu, a niko nije ni primetio šta se dešava (FOTO)
Vladimir Lukić

Dubravka Mijatović (54) važi za jednu od najlepših srpskih glumica koja je svojom lepotom i šarmom plenila od početka karijere. Prooslavila se ulogama u serijama „Bolji život“, „Srećni ljudi“ kada je opčinila celu nekadašnju Jugoslaviju.

Od tada je njena karijera krenula uzlaznom putanjom i uloge su se samo nizale. Postala je jedna od traženijih mlađih glumaca tog vremena. Paralelno sa karijerom gradila je i sreću u emotivnom životu.

Glumičino srce osvojio je kolega Goran Radaković sa kojim je 2000. godine dobila ćerku Ivu. U to vreme Dubravka je snimala film "Rat uživo".

Prntscrn/YouTube/Telegraf.rsTV

Dubravka Mijatović plenila je lepotom od početka karijere

- Otprilike svake dve godine sam snimala film, pa se poklopilo da 2000. godine snimam "Rat uživo". Snimala sm dok sam bila u drugom stanju. Svaki film imao je nešto specifično, a ovaj je bio po tome što sam prvi put bila trudna na setu. Iz druge vizure sam posmatrala ljude, bilo mi je muka i sve mi je bilo drugačije. Sama sam sebi izgledala drugačije - govorila je Dubravka svojevremeno za "Jugopapir".

Zanimljivo je da njeni fanovi nisu znali u kakvom je stanju glumica snimala popularni film, te da je sve vreme bila u blagoslovenom stanju.

YouTube/printscreen

Dubravka i Goran zajedno su glumili u filmu "Tri palme za dve bitange i ribicu"

Iako je isticala kako ju je majčinstvo potpuno promenilo, nažalost u tom periodu promenio se i njen emotivni status. Dubravnina ljubav sa kolegom Goranom je iščezla. Međutim, život se poigrao sa njom te je ponovo pronašla ljubavnu iskru. Njeno srce osvojio je kolega Marinko Madžgalj. Ljubav su započeli 2007. godine. Iako su u početku nailazili na prepreke, njihova ljubav je ipak istrajala te su posle dve godine dobili ćerku Saru. Međutim, 2014. je ipak bila prelomna u njihovom odnosu te su se rastali u prijateljskom tonu i svako je krenuo svojim putem. 

Dve godine kasnije glumac je preminuo od raka pankreasa, a Dubravka je sve vreme bila uz njega i pružala mu podršku. Posle ove situacije glumica se na neko vreme povukla iz javnosti.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)