Zanimljivosti

PORODIČNA MISTERIJA MISICE SRBIJE: Tajna je godinama skrivana, tek nedavno je pomenut ambasadora koji je deo cele priče (FOTO)

Teodora Bjelica gradila je karijeru u svetu umetnosti i lepote, a o njenim roditeljima svi su govorili.

13.08.2023 19:02

PORODIČNA MISTERIJA MISICE SRBIJE: Tajna je godinama skrivana, tek nedavno je pomenut ambasadora koji je deo cele priče (FOTO)
foto:Vladimir Lukic

Teodora Bjelica (29) poslednjih godina došla je u žižu javnosti svojim glumačkim rolama koje je imala u filmovima "Južni vetar", "Hotel Beograd" i "Toma". Međutim, njeno ime godinama unazad pominje se u javnosti zbog popularnosti koju je imala njena majka, glumica Gordana Bjelica.

E-Stock/Časlav Vukojičić

Gordana i Teodora Bjelica

Čini se da je porodična tajna koju imaju zasenila karijeru lepe Teodore. Malo ko danas zna da je upravo ova devojka učestovala na izboru za Mis Srbije 2011. godine. Osvojila je titulu Mis šarma Srbije, te proglašena za najlepšu devojku po mišljenju žirija poznatih. Teodora je predstavljala Srbiju na takmičenju Olympia World – Beauty and Sport. Reč je o izboru lepote koji je održan u sklopu 22. Zimskih olimpijskih igara. Našla se među 180 kandidatkinja iz celog sveta.

Dok je osvajala svet lepotom, mnoge je zanimalo da saznaju više detalja iz njenog privatnog života. Svi su znali da o njoj brine majka, ali velika intriga vezivala se za njenog oca. Godinama se spekulisalo o tome da je Teodora plod nekadašnje ljubavi glumice i pokojnog novinara i ambasadora Srbije u Moskvi Miroslava Lazanskog. Gordana nikada javno nije potvrdila ove navode. Vešto je izbegavala da pomene ko je otac njene ćerke. Međutim, u svojoj knjizi je iznela i poneki detalj ove porodične misterije.

- Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on - poručila je glumica.

 

Međutim, u jednom intervjuu koji je dala za Telegraf, na pitanje novinara o spekulacijama da je Teodorin otac upravo Lazanski, ona je mistično rekla da se u pitanju krije odgovor. Time je nagovestila da su ovi navodi istiniti. 

- Falila mi je očeva figura tokom odrastanja, ali majka mi je pružila ljubavi dovoljno za oba roditelja. To što nisam rasla i uz oca, nisam doživljavala tragično. Mnogo mi je značila njena podrška, i u životu, i u karijeri. Nemam veće ljubavi i prijatelja od nje. O svemu kroz šta prolazim u životu pričam sa njom i jedino ona može da me razume. Ipak, volela bih da moja deca imaju oba roditelja - rekla je Teodora svojevremeno.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)