Zanimljivosti

"DA LI JE OVA ŽENA REALNA": Lidija Vukićević nauljena u vreloj pozi, muškarci na plaži nisu mogli da sklone pogled (FOTO)

Izuzetno, savršeno, milina za oči bili su samo neki od komplimenta kojim su je zasuli pratioci na društvenim mrežama

25.07.2023 10:00

"DA LI JE OVA ŽENA REALNA": Lidija Vukićević nauljena u vreloj pozi, muškarci na plaži nisu mogli da sklone pogled (FOTO)
Instagram/vukiceviclidija

Lidija Vukićević koja je pre neki dan proslavila 61 rođendan nastavlja da ruši sve granice i zakone prirode o starenju. Ona se odmara na crnogorskom primorju a fotografijom sa plaže raspametila i muškarce i žene. Komplimente dobija sa svih strana, a na izgledu joj čestitaju i dame jer nema imunih na njen izgled.

Nikad izazovnija

Lidija je na Instagram postavila vrelu fotografiju u crvenom kupaćem kostimu sa belim tufnama. U nikad izazovnijoj i vrelijoj pozi ona je podigla noge na ivicu kreveta na plaži.

Bujne grudi jedva je zadržala u kupuaćem, vitke noge su prvom planu a ima struk na kome mogu da joj pozavide duplo mlađe devojke.

Lice je sakrila iza tamnih naočara, dok je njeno izvajano telo namazala uljem za sunčanje što je dodatno raspalilo maštu muškaraca na plaži kojima su oči ispale gledajući u prezgodnu glumicu. Oni su opčinjeno gledali u prezgodnu glumicu otvorenih usta i niko nije mogao da skloni pogled sa nje.

 

 

 

Ova njena fotografija izazvala je lavinu komentara i komplimenata na društvenim mrežama.

- Crveno na radost.

- Izuzetno, savršeno, milina za oči.

- Da li je ova žena realna?

- Bravo lepotice!

- Ludilo kako žena izgleda.

- Gori Instagram - bili su samo neki od kiomentara na njen post.

 

 

Kada su Lidiju jednom prilikom upitali u čemu je tajna njene mladolikosti ona je ima vrlo interesantan odgovor.

Ja sam jedno veliko dete koje nikad neće odrasti. Srećna sam što i danas umem da se obradujem malim stvarima, da se postidim i pocrvenim. Kod mene ne postoji ni prošlost, ni budućnost, samo ovaj dan koji živim - rekla je ona jednom prilikom za medije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)