Zanimljivosti

GLUMICA VRELIJA NEGO IKAD NA LUKSUZNOJ JAHTI: Lidija Vukićević u belom topu koji jedva pokriva grudi slavi 61 rođendan, nije za one sa slabim srcem (FOTO+VIDEO)

Jedan od mojih najlepših rođendana, napisala je ona u postu uz snimak.

20.07.2023 18:05

GLUMICA VRELIJA NEGO IKAD NA LUKSUZNOJ JAHTI: Lidija Vukićević u belom topu koji jedva pokriva grudi slavi 61 rođendan, nije za one sa slabim srcem (FOTO+VIDEO)
Instagram/Printscreen

Lidija Vukićević danas proslavlja 61 rođenda. Zgodna crnokosa glumica divan dan slavi na crnogroskom primorju i to uživajući na luksuznoj jahti.

Za rođendan ona je odabrala belu provokativnu kombinaciju koja je istakla njeno prezgodno, preplanulo telo. Beli šupljikavi top jedva prekriva njene bujne grudi. Uz njega je uparila je sa bele pantalone od istog materijala sa razrezima koji ističu njene vitke noge. 

Najlepši rođendan

Lidija je u postu otkrila koliko uživa u rođendanu i to što je ušla u sedmu deceniju nije ostavilo nikakvog traga na njenom licu i telu.
- Jedan od mojih najlepših rođendana. Hvala divnim prijateljima koji su se potrudili da mi ulepšaju današnji dan - napisala je ona u postu.

S kim slavi rođendan na skupocenom plovilu zadržala je samo za sebe i nije otkrila ko joj je pravio društvo. 

Usledile su brojne čestitke i divljenje prema lepoj glumici.
- Srce, srećan rođendan i da ti se ostvare sve želje.

- Srećan rođendan lepotice.

- Lepoto srećan divan dan! Sve najbolje na ovom svetu ti želim! Samo sijaj! Volim te - bili su samo neki od komentara na njen  post.

Podsećamo, Lidija se ovih dana odmara na crnogroskom primoprju. Njene fotografije sa plaže zapalile su društvene mreže posebno crveni kupaći kostim iz koga kipe grudi zbog čega su mnogi muškarci zanemeli.

Komplimente dobija i od žena što je posebno prijalo glumici. Kako su primetili pojedini njeni pratioci njene slike nisu za one sa slabim srcem. 

Evo još nekoliko vrelih fotografija Lidije Vukićević sa plaže:

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)