Zanimljivosti

ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Otišla je iz Srbije i udala se u Los Anđelesu, kada vidite za koga gledaćete u neverici (FOTO)

Godinama živi u Americi i nikada se nije bila deo javnog života u Srbiji.

25.08.2023 15:30

ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Otišla je iz Srbije i udala se u Los Anđelesu, kada vidite za koga gledaćete u neverici (FOTO)
TANJUG/ FILIP KRAINCANIC

Glumac Zoran Cvijanović iza sebe ima veoma uspešnu karijeru o kojoj njegove mlađe kolege maštaju. Iako je veoma popularan širom nekadašnje Jugoslavije, svoj privatni život vešto je skrivao. Nikada porodicu nije medijski propagirao već isključivo sebe i svoj talenat.

 

Međutim, sa velikom popularnosti dolazi i veće interesovanje javnosti za neku ličnost, njegov privatni život, lične stavove i druge detalje uz pomoću kojih bi ga publika bolje upoznala. Danas malo ko zna da Cvijanović ima odraslu ćerku Milenu koja već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama. Glumčeva naslednica posvetila se obrazovanju pa se danas može pohvaliti diplomom čuvenog Berklija.

 

 

Dok je gradila svoju sreću, upoznala je i srodnu dušu. Njeno srce osvojio je prelepi Patrik Krauli koji izgleda kao zvezda holivudskih filmova. Jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav, a intimna svadbena ceremonija izgledala je filmski. Milena je blistala u beloj haljini koja je pratila liniju njenog tela, dok je Patrik odabrao elegantan smoking, koji je uvek pravi izbor.

 

 

Milena je nedavno objavila i kako ona i njen izabranik postaju roditelji kada su krajem jula priredili popularnu proslavu za darivanje bebe, tj u Srbiji poznatije kao babine.

 

Inače, o Mileni je javnost u Srbiji saznala pojedinosti tek kada je govorila o finansijskim problemima sa kojima se njena porodica suočila kada je ona želela da upiše fakultet u inostranstvu. Milena je u tom periodu studirala u dalekoj Americi, a kako njen otac nije imao novca da isplati skupo školovanje, ona ja odlučila da sama sakupi novac.Otvorila je fond za ovu namenu. Među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu količinu novca za školarinu našla se polovina vaterpolo reprezentacije Srbije. Studirala je čuveni Berkli univerzitet u Bostonu, gde se godišnja školarina plaća od čak 40.000 dolara. Kako je i sama navela u eseju koji je pisala, pored osnovih troškova za koje je ona sama sakupila novac, roditelji su joj pomogli jer su uspeli da takođe uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige...

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)