Zanimljivosti

LJUBAVNI ŽIVOT IVANE VULETE: Bila je verena za drugog, a onda se pojavio ON i zauvek ukrao njeno srce (FOTO)

Lepa atletičarka ne krile koliko je srećna sa suprugom Markom, a o njihovom bajkovitom venčanju i danas se priča

21.08.2023 11:00

LJUBAVNI ŽIVOT IVANE VULETE: Bila je verena za drugog, a onda se pojavio ON i zauvek ukrao njeno srce (FOTO)
Tanjug/AP

Ivana Vuleta (33) pokorila je planetu i postala svetska osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Budimpešti. Na njen uspeh posnosna je cela Srbija, a posebno njena porodica koja joj je bila najveća podrška minulih godina dok se "zlatna Ivana" pripremala za svoj istorijski "let."

Umešala se sudbina

Jedna od najboljih atletičarki u istoriji srpskog sporta oduvek je intrigirala javnost svojim privatnim životom. Prezgodna i prelepa atletičarka nikada nije davala povoda za bilo kakve tračeve, ali to nije sprečavalo mnoge muškarce da uzdišu za njom.

Ivana je 10 godina bila u vezi sa Vladimirom Kumrićem s kojim se verila i planirala venčanje. Kako je jednom prilikom ispričala, sreli su se u Zrenjaninu nakon završenih Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine i nakon samo jedne sms poruke započeli romansu. 

Nakon godinu dana zabavljanja počeli su da žive zajedno, verili su se posle pet godina i planirali su zajedničku budućnost. Iako su važili za skladan par sudbina je imala drugačije planove za lepu Ivanu.

Umesto najavljenog intimnog venčanja par se iznenada rastao u septembrru 2019. Bio je to šok, ali i prilika za druge momke da osvoje lepu atetičarku. 

To je i pošlo za rukom fitnes treneru Marku Vuleti, a par je krajem 2019. objavio na Instagramu zajedničke fotografije iz Praga.

- Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je Ivana tada za Srpski telegraf.

Bajkovito venčanje

Ivana i Marko su ubrzo započeli zajednički život i posle dve godine uzbudljive romanse objavili su verudbu u septembru 2021. Marko je profesionalni fitnes trener iz Novog Sada, završio DIF i stekao je zvanje profesora sporta, takođe je aktivan na društvenim mrežama, gde često daje savete i drži predavanja vezana za ishranu i treninge, a ranije je bio i instruktor boksa.

Venčali su se 26. septembra 2021. Bajkovito venčanje na jednom ranču nadomak Beograda organizovano ja za najuži krug rodbine i prijatelja. Ivana je blistala u beloj venčanici, a njen osmeh na licu govorio je više od 1.000 reči i koliko je zaljubljena.

Nekoliko dana kasnije objavili su na društvenim mrežama fotografije sa venčanja, a uz njih objavili i romantične poruke.

- Znala sam da si ti taj jer si mi dopustio da nosim patike odmah nakon prvog plesa. Ponosna sam što sam postala gospođa Vuleta - napisala je tada Ivana koja je na venčanju uzela suporugovo prezime. 

O njihovom venčanju i danas se priča, a Ivana ne krije da joj je suprug najveća podrška kako u životu tako i u sportu. Nema sumnje da upravo njemu pripada dobar deo zasluga za neverovatan Ivanin uspeh na  Svetskom prvenstvu u Budimpešti

BONUS VIDEO:

Komentari (0)