Zanimljivosti

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA IZ PROŠLOSTI JOVANE JOKSIMOVIĆ: Jedan detalj su svi primetili, kako je ovo moguće? (FOTO)

Već decenijama je jedno omiljenih tv lica.

20.08.2023 15:00

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA IZ PROŠLOSTI JOVANE JOKSIMOVIĆ: Jedan detalj su svi primetili, kako je ovo moguće? (FOTO)
foto:Vladimir Lukic

Jovana Joksimović karijeru je počela još sa 18 godina i niko tada nije mogao ni da nasluti da će pred njom biti ovako uspešna karijera kakvu ima danas. Tada je na BK televiziji vodila emisiju "Blokbaster" koja se bavila filmskom industrijom. Već od 2005. godine počela je sa radom na Radio-televiziji Srbije gde je vodila "Jutarnji program".

YouTube/printscreen Vision

Jovana i Željko Joksimović bili su voditeljski par kada je Srbija bila domaćin Evrovizije a zvezda večeri bio Novak Đoković

Tu je provela pet godina i već je stekla velike fanove i poštovaoce svog rada. Međutim, rešila je da napravi promenu u karijeri te je 2010. godine sa kolegom Srđanom Predojevićem prešla na TV Pink gde je provela nepunih 10 godina. Ovaj dvojac bio je prepoznatljiv, te se nije moglo zamisliti buđenje bez informacija koje bismo čuli od njih. Jovana je posle ružičaste televizije karijeru nastavila na TV Prva gde je bila jedna od vodećih zvezda programa. Danas se može pohvaliti samostalnim autorskim radom i uspehom na kojem bi joj mnogi pozavideli. Nakon odlaska sa Prve, Joksimovićka nastavlja karijerni rast i čini se da to ide samo uzlaznom putanjom.

youtube/KARIĆ company family

Ovako je Jovana Joksimović izgledala na početku karijere

Tokom višedecenijske karijere često se u javnosti spekulisalo o tome da li je Jovanina lepota zaista prirodna. Onda je isplivala njena fotografija sa samog početka karijere i sve nedoumice bile su rešene. Jovana posle 20 godina izgleda maltene identično. Promenila je stil oblačenja i frizuru ali crte lica ostale su nepromenjene.

Nije ni čudo što je osvojila kantautora Željka Joksimovića sa kojim godinama uživa u skladnom braku i sa kojim je zasnovala porodicu

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)