VIP saveti

NOVAK ĐOKOVIĆ KUMOVAO LJUBAVI JOVANE I ŽELJKA: Isplivao snimak koji sve dokazuje (VIDEO)

Sve se desilo u Beogradu pre 15 godina.

11.08.2023 12:01

NOVAK ĐOKOVIĆ KUMOVAO LJUBAVI JOVANE I ŽELJKA: Isplivao snimak koji sve dokazuje (VIDEO)
Foto: Tanjug-AP, ATA Images

Najbolji srpski teniser tokom karijere stekao je fanove širom sveta. Neprikosnovenim partijama koje pruža na terenu, Novak Đoković dokazao je svoj veliki talenat i nadomoć u odnosu na saigrače. Tokom dugogodišnje karijere teniski as dokazao se i na brojnim drugim poljima osim u belom sportu. 

Naime, on je veliki šoumen što smo mogli videti i na njegovim konferencijama za medije kada je zanimljivim dosetkama zabavljao i novinare i publiku. Neretko je imitirao kolege sportiste ali i neke muzičke zvezde, a ti snimci postali su viralni širom planete.

YouTube/printscreen Vision

Novak je bio specijalan gost na Beoviziji 2008

Malo ko se danas seća da je Novak Đoković bio specijalni gost na izboru za Pesmu Evrovizije 2008. koji je bio održan u Beogradu. U prvoj polufinalnoj večeri je zajedno sa voditeljem programa, Željkom Joksimovićem, otpevao pesmu o Beogradu. Bacio je veliku tenisku lopticu u publiku, što je označilo početak glasanja

Duška Vučinić, dugogodišnji PR "Evrovizije" tada je rekla da je to odlična ideja i da bi najbolji partner Ane Ivanović u voditeljskom poslu bio Novak Đoković.

- Ideja je odlična jer su Ana i Novak srpski brend broj jedan u svetu. Nole pri tom važi za velikog šoumena, koji se na sceni ne bi libio da zaigra i zapeva - rekla je ona tada istakavši da bi njihovo pojavljivanje bio odličan marketinški potez, a Novak Đoković, koji je tada imao 21 godinu pojavio se u "Beogradskoj areni" kao specijalni gost.

Dodatno je zanimljivo i to da je upravo na ovoj muzičkoj smotri rođena ljubavna iskra između Jovane i Željka Joksimovića. Novak nije ni slutio da je upravo te večeri na neki način svedočio rađanju simpatija poznatog para koji je danas jedan od najsnažnijih na javnoj sceni. Kantautor i voditeljka i danas, 15 godina kasnije, uživaju u snažnim emocijama koje gaje jedno prema drugome. 

instagram.com/jovanajoksimovic

Jovana i Željko Joksimović jedan su od najskladnijih parova na javnoj sceni

 

Tokom godina jedno drugome su postali velika podrška kako privatno, tako i poslovno. Još 2012. godine tajno su se venčali na Maldivima, a dve godine kasnije su dobili sina Kostu. Na jesen iste godine Jovana i Željko sklopili su brak i u Srbiji. Porodičnu sreću uveličalo je rođenje i dve ćerkice Srne i Ane.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)