Zanimljivosti

O OVOJ LEPOTICI U NOVAKOVOM NARUČJU SVI GOVORE: Isplivala fotografija srpskog tenisera o kojoj ne prestaje da se priča! (FOTO)

Teniski as oduvek je privlačio veliku pažnju javnosti, te je retko mogao intimu da zadrži daleko od radoznalih pogleda.

06.06.2023 17:05

O OVOJ LEPOTICI U NOVAKOVOM NARUČJU SVI GOVORE: Isplivala fotografija srpskog tenisera o kojoj ne prestaje da se priča! (FOTO)
Ap photo

Novak Đoković najbolji je svetski i srpski teniser koji iz godine u godinu obara istorijske rekorde. Godinama unazad njegov život je pod lupom javnosti i medija širom sveta. U eri društvenih mreža čini se kao da se više ništa ne može sakriti.

Svi smo vrlo dobro upoznati o tome šta Novak jede, gde voli da provodi vreme, za koji klub navija, kako se provodi... Čak smo i do detalja upoznati o tome šta rade članovi njegove porodice, roditelji i braća. Čini se kao da teniser pred javnošću nema nikakvih tajni. Međutim, nije oduvek bilo tako.

Ap photo

Novak Đoković godinama je pod lupom svetske javnosti

Novak je danas u braku sa suprugom Jelenom sa kojom se venčao 2014. na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Zbog velikog interesovanja svetskih i domaćih medija, fotografije sa te svečanosti prodate su u humanitarne svrhe. Dok su najveći fanovi poznatog tenisera bili oduševljeni zbog njegove nove životne epohe, bilo je i onih dušebrižnika koji su tvrdili da Jelena nije pravi izbor za njega, te da je mogao naći i bolju i atraktivniju.

Sada je na društvenim mrežama isplivala fotografija o kojoj svi ponovo govore. Na njoj su Novak Đoković i njegova izabranica Jelena, tada još Ristić, a na njihovim licima vidi se koliko emocija gaje jedno prema drugom.

Poznato je da se ljubav među njima rasplamsala još kad su bili tinejdžeri. Novak tada nije ni sanjao da će dostići ovakve uspehe kakvim se danas može podičiti. 

- Prelepi ste, ko bi rekao da će ljubav pobediti -

- Mogao je naći lepšu, Jelena je srećnica -

- Predivan par, uprkos svemu i dalje traju -

- Po srpskim standardima trebao je naći neku sa silikonima, valjda bi svi bili srećniji -

- Koliko prirodna devojka -

- Novak je mogao da bira koju će oženiti, a izabrao je Jecu -

- Naizgled obična devojka, a danas joj se mnoge dive - samo su neki od komentara na društvenim mrežama na pomenutu fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djoko_nole)

Kako je rasla njegova popularnost i kako su se nizali uspesi, svi su želeli da znaju ko je čuvena Jelena koja je zarobila njegovo srce. Tako se javnost sve više interesovala za njen privatni život

U Sportskoj gimnaziji koju je jedno vreme Novak pohađao upoznao je ženu svog života. Novak je upoznao Jelenu Ristić, koja je u Osnovnu školu išla u samom centru glavnog grada, a svoju ljubav prema atletici nastavila je u baš u pomenutoj gimnaziji. Ona je nakon završene srednje škole uspela da u Milanu upiše Bocconi, jedan od najboljih privatnih fakulteta u Italiji, gde je studirala "Business administration", a potom završila i master. Jelena je rešila da nastavi sa obrazovanjem, pa je 2011. odbranila doktorat na smeru "Luxury Management and Services" Internacionalnog univerziteta u Monaku.

instagram-jelenadjokovicndf

Brak Novaka i Jelene Đoković smatra se jednim od najsnažnijih na javnoj sceni

Lepa i uspešna dama koja je danas na čelu Fondacije "Novak Đoković" na prvi pogled zaintrigirala je Novaka. 

- Na prvi pogled me je osvojila osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim - otkrio je Novak svojevremeno i time stavio tačku na pitanja o tome zašto je pored svih devojaka odabrao baš Jelenu.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mita

25.01.2024 11:45

Mislim da izmedju njih nikada nije bilo hemije, oni su dva sveta i oboje imaju jako posesivne majke, stim sto Novak ima i oca koji je prevrsio svaku meru.