Zanimljivosti

NOVAK KAKVOG NISMO VIDELI! Trenutak iz crkve koji je rastopio mnoga srca, SUZE SE SLIVAJU NIZ LICE! (VIDEO)

Malo ko je imao priliku da vidi kako je najbolji srpski teniser doživeo trenutak kada je njegov mlađi brat Đorđe u crkvi izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Saški Veselinov.

14.09.2022 16:00

NOVAK KAKVOG NISMO VIDELI! Trenutak iz crkve koji je rastopio mnoga srca, SUZE SE SLIVAJU NIZ LICE! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/naslovnestrane365

Iako smo navikli da najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića viđamo strogo disciplinovanog i tek sa ponekim osmehom koji on pokaže dok je na terenu, on ima i drugo lice za koje znaju oni koji ga vide u nekim drugim izdanjima, van sportskog bojišta.  

A upravo takvog ga je snimila kamera dok je juče u Crkvi Svetog Marka u Beogradu prisustvovao jednom od najznačajnijih dana u porodičnom životu - venčanju svog mlađeg brata Đorđa Đokovića koji je sudbonosno "da" izrekao partnerki Saški Veselinov. Nole je, naime, viđen kako tokom venčanja stoji pored svoje majke Dijane, pri čemu je, očigledno zbog njenih emocija, bio nežan na nesvakidašnji način. 

Dok su se Dijani suze radosnice slivale niz lice, najstariji sin ju je nežno grlio i mazio po leđima, dok se istovremeno osmehivao.     

Trenutak je, kako su ocenili korisnici društvenih mreža, bio izuzetno dirljiv, a Nole je zagrlio svoju majku pokazujući koliko je srećan što su zajedno i što taj poseban događaj svi zajedno dele. 

- Normalna reakcija svakog roditelja u ovoj ili sličnoj situaciji - komentarisala je jedna korisnica TikToka.

- To nama mamama tako nalete emocije od rođenja do venčanja - nadovezala se druga.

- Pa naravno, od sreće, majka je majka. Ona je lepa i kad plače - zaključila je još jedna korisnica.

Mnogi su primetili da su i Nole i njegova majka blistali u svojim stajlinzima. Nole je bio stilizovan u predivnom crnom odelu i beloj košulji i pokazao je da dominira, kako u sportskom, tako i u elegantnom izdanju. Njegova majka je takođe bila izuzetno lepa, obukavši elegantan set. Stajling je upotpunila diskretnom niskom punđom.

Među komentarima je bilo i onih da je Dijana nosila Šanelovu kreaciju, koja joj je svakako dala posebnu dozu elegancije. 

BOUS VIDEO:

Komentari (0)