Zanimljivosti

O ovom potezu DIJANE ĐOKOVIĆ svi pričaju: Na VENČANJIMA sinova donela odluku koja je za poštovanje! (FOTO)

Najmlađi sin Dijane i Srđana Đokovića danas staje na ludi kamen, a ponosna majka zadivila je elegancijom podjednakom kao i na venčanju najstarijer sina, najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

12.09.2022 15:01

O ovom potezu DIJANE ĐOKOVIĆ svi pričaju: Na VENČANJIMA  sinova donela odluku koja je za poštovanje! (FOTO)
FOTO: Srpski telegraf

U crkvi Svetog Marka danas su se na večnu ljubav zakleli Đorđe Đoković, najmlađi brat trofejnog srpskog tenisera Novaka Đokovića, i voditeljka Saška Veselinov.

Ovom svečanom činu prisustvovali su najuži članovi obe porodice i privukli veliku pažnju javnosti i medija. Mladoženjina majka Dijana Đoković nije skrivala radost zbog još jednog venčanja u porodici. Podsetimo, pre 8 godina, u julu 2014. godine Novak i Jelena venčali su se u Crnoj Gori.

FOTO: Srpski telegraf

Dijana i Srđan Đoković

Ono što je svima privuklo pažnju, kada je u pitanju Dijana Đoković, jeste njen odabir svečane haljine za oba venčanja.  Kako za venčanje Novaka, tako i za Đorđa, Dijana se odlučila za elegantne haljine u nijansama plave. 

Za Novakovu svadbu odabrala je svetlo plavu haljinu, sa detaljima teget, dok je za venčanje Đorđa odabrala potpuno teget, elegantnu haljinu uz beli blejzer koji je dao poseban efekat celoj kombinaciji. 

Izgleda da je za ponosnu majku plava boja koja joj je prirasla srcu te je bira za najbitnije trenutke u životima njenih sinova. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)