Zanimljivosti

KIM stajlingom zasenila sve na rođendanu Bjonse, a mnogi su se trudili da se dobro obuku (FOTO)

Ako je suditi po slikama koje smo videli sa proslave rođendana slavne pevačice Bijonse Nouls, 2000-te i šljokice se vraćaju na velika vrata. Kim je svojom izvjanom figurom i odevnom kombincijom zasenila sve.

12.09.2022 14:00

KIM stajlingom zasenila sve na rođendanu Bjonse, a mnogi su se trudili da se dobro obuku (FOTO)
Ap photo

Velika zvezda i dobitnica 28 "Gremija" Bijonse proslavila je sa zakašnjenjem svoj 41. rođendan i za svoje priatelje priredila glamurozno slavlje u tu čast. Poznatu pevačicu ništa nije sprečilio da pozove veliki broj ljudi i da se svi sjajno provedu, što dobrim slavljem, što stajlinzima u kojima su se pojavili. 

Među zvanicama koje pevačica voli i poštuje nije izostala i njena prijateljica Kim Kardašijan koja je ostavila sve bez daha, pojavivši se u društvu voje sestre Kloi i prijateljice Lili Rouz Dep u glamuroznom crvenom kombinezonu koji je pratio liniju tela.

 

 

Kloi se pojavila takođe u atraktivnom i glamuroznom izdanju poput sestre u srebrnom setu prozirne suknjice i bodi majice od štrasa koje je ukombinovala sa isto takvim čizmama i podsetila mnoge na nekadašnji trend iz 2000-ih. 

 

 

Kim je svoj stajling upotpunila poput drugih vipovaca, vrlo čudno, naočarama za sunce iako je napolju bio mrak, ali i dugačkim ekstenzijama za kosu budući da ona nosi bob frizuru

Ni njihova prijateljica Lili Rouz Dep nije puno odudarala od njih te se Džonijeva ćerka takođe lepo stilizovala za ovaj događaj, obukavši zelenu mini haljinu dok je na nogama nosila interesantne papuče sa potpeticom.

 

 

Da su zvezde šou biznisa nostalgične po pitanju trendova koji su harali početkom novog milenijuma, pokazuje i slika pevača Drejka koji se na proslavi pojavio u bordo pliš pantalonama i majici. U ustima je držao čačkalicu. Iako je zabava trajala do kasno u noć, reper se zadržao na proslavi svega 10 minuta. On je poput napadača Čikago Bulsa, Tristana Tompsona stigao u istim kolima, terencu. 

 

 

Tompson je sa druge strane nosio žutu košulju prošaranu crnim motivima i na sebi je imao svetlucave pantalone, kao i lakirane cipele. Košarkaš je poznat po trostrukom roditeljstvu i ima troje dece za različitim majkama.

 

 

Višestruka dobitnica Gremija Adel pojavila se u društvu svog verenika Riča Pola, koji je osnivač "Kluč Sports" grupe. Za ovu priliku Adel se opredelila za klasičnu varijantu  obukavši crnu bluzu, a kosu je stilizovala u talasima i prepoznatljivim plavim pramenovima. 

 

 

Pažnju svih je takođe privukla poznata manekenka Bela Hadid sa besprekornom figurom u baršunasto tamnom kombinezonu i preplanulim tenom. Na usnama je stavila crveni ruž što je posebno istaklo njenu lepotu. 

 

 

Ipak, na zaprepašćenje mnogih stajling poznatog para iznenadio je prisutne. U pitanju su Megan Foks i Mašin Gan Keli koji su se pojavili u jaknama od veštačkog krzna. Megan je na nogama imala tzv. štrumfete, bele čarape bez prstiju koje je obukla preko srebrnih sandala. Ispod krznenog kaputa nosila je karirani crno beli bikini sa kratkim šlaštećim šorcem. Njen verenik je imao svetlucave pantalone plave boje.

 

 

Poznata reperka Lizo izašla je iz svog kombija noseći crvenu Adidas Guči bini haljinu bez bratela.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)