Zanimljivosti

Sulejman Veličanstveni je ZBOG NJE OSTAVIO SUPRUGU! Evo kako danas izgleda lepa ŠEHEREZADA

Ona važi za jednu od najlepših prirodnih glumica u Turskoj, a njih dvoje za najskladniji par. Ipak njihova ljubav počela je neuobičajeno.

11.09.2022 10:00

Sulejman Veličanstveni je ZBOG NJE OSTAVIO SUPRUGU! Evo kako danas izgleda lepa ŠEHEREZADA
Promo foto

Njihova ljubav je planula na glumačkom setu, a tada već oženjeni Halit Ergenč nije mogao da odoli markantnoj Berguzar koja je sa njim uplovila u romansu na snimanju još 2008. godine. Kako su neki mediji preneli, Halitova tadašnja supruga je pobacila dete koje je trebala da mu rodi, zbog saznanja da ima drugu.

Dvanaest godina stariji od svoje sadašnje supruge, proslavljeni Sulejman Veličanstveni opasan po mnoge žene, zarobio je srce slavne Berguzar koja važi za jednu od najlepših i najprirodnijih žena u Turskoj.

Iako je tada bila verena za baletana, sudbina je imala drugačije planove za nju. Poznata kao „Šeherezada“ iz serije „1001 noći“ gledaocima je ostala upamćena po plemenitom i mudrom karakteru i sofisticiranoj i svevremenskoj lepoti.

 

 

Berguzar je sada na pragu pete decenije, ali  je njena mladolikost još vidljiva. Ne samo fizički već i psihički. Mladalački duh koji neguje i veselu narav, nemoguće je ne primetiti na fotografijama koje često deli na društvenim mrežama sa svojim pratiocima, među kojima su i one sa svojim suprugom.

Naizgled fizički suprotni, on plav, ona crna, kao supružnici su vrlo kompatibilni i važe za jedan od skladnijih parova iako je i njih poput drugih vip brakova pratila priča o razlazu i nesuglasicama.

 

 

Kako je jednom prilikom Halit naveo, njegova supruga je vrlo ljubomorna, ali to rešavaju kod terapeuta vrlo uspešno. Njih dvoje imaju troje dece, dva sina i ćerku koju su dobili prošle godine.

 

 

Prirodna lepota koja krasi poznatu trusku glumicu je evidentna i njoj kako se vidi po slikama nije potrebna ni šminka niti bilo kakvi filteri. Sjaj i sreća vide se u njenim očima, a izgleda da je za to „kriv“ njen suprug.

Ona je juče podelila fotografiju sa putovanja u London slikavši se pored čuvenog „Big Bena“ i tako pozdraila svoje pratioce širom sveta kojih je na Instagramu preko dva miliona.

 

 

Turska glumica ne krije koliko voli da putuje, da uživa u kulinarstvu pa nekada podeli i svoj recept za omiljeni specijalitet sa svojim pratiocima. Ipak, ono što je trenutno najviše okupira, na njeno zadovoljstvo, su deca, sa kojima voli da provodi vreme tokom dana pa poneku njihovu zajedničku sliku, podeli sa svojim pratiocima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)