Zanimljivosti

Da li se sećate BALI BEGA? Kažu da se razvodi od glumice koju smo zavoleli u seriji "Kad lišće pada", a evo šta je istina!

U jeku glasina u razvodu, turski mediji prenose da je glumica trudna, a ona fotografijama pokazuje da uživa i izgleda nikad lepše.

10.09.2022 10:00

Da li se sećate BALI  BEGA? Kažu da se razvodi od glumice koju smo zavoleli u seriji "Kad lišće pada", a evo šta je istina!
Promo foto

Iako je ovih dana kružila priča kako se dvoje poznatih supružnika i turskih glumaca Fahrije Evdžen i Burak Ozdživit razvode zbog nekih porodičnih nesuglasica, a tome je dolilo ulje na vatru slikanje glumca sa ruskom voditeljkom Olgom Buzovom, izgleda da je u braku supružnika sve u najboljem redu.

Slavni Bali Beg je na svom profilu objavio sliku sa svojom suprugom i time stao na put glasinama. Sa druge strane, Fahrije je takođe objavila fotografije, ali sama, kako uživa na letovanju i pokazala da i 10 godina nakon prikazivanja serije, a od snimnja i mnogo više, zaista izgleda fantastično.

 

 

Ona je pozirala u gornjem delu kupaćeg kostma i belim pantalonama i sve ostavila bez daha, pokazujući svoju zavidnu figuru i prirodan izgled, što često i promoviše. Fahrije se ne šminka niti koristi neki  upadljivi mejk ap pa je mnogima zagonetka da li je ona radila neku estetsku operaciju. Ako jeste, onda je to učinila vrlo diskretno, prirodno i sa ukusom.

Turski mediji su preneli da ona čeka drugo dete i da je najverovatnije u pitanju još jedan sin, pored Karana kojeg ima sa turskim glumcem Ozdživitom i koji ima tri godine. Serija fotografija koje je objavila u avgustuu pokrenula je glasine o njenoj trudnoći, a mediji prenose da je ona u 4. mesecu.

 

 

Poznata turska glumica koju prati preko 13 miliona ljudi na Instagramu često objavljuje fotografije i obaveštava fanove o svojim aktivnostima.

Njena snimanja serija su proređena iako je idalje aktivna na glučakom polju, ali zato uživa u ulozi majke otkako je dobila prvog sina koji likom dosta podseća na svog oca.

 

 

Turska glumica se u više navrata pojavljivala u mnogim reklamama. Bila je zaštitino lice "Pantena" u Turskoj i glavno lice za čuveni turski brend "Koton". U Srbiji se proslavila u seriji "Kad lišće pada" koja je emitovana kod nas od 2010. do 2012. godine i postigla je veliki uspeh prikazujući tradicionalnu tursku porodicu, koja se nakon preseljenja u Istanbul suočava sa velikim izazovima.

 

 

Jednu od ćerki, Nedžlu,  koju je glumila Fahrije Evdžen svi su zapamtili kao prelepu crnku, koja se opirala porodičnim pravilima i želela da živi poput svojih vršnjaka, a sa sestrom se sukobila oko istog momka zbog čega su prošle vrlo neprijatan period u porodici.

Fahrije danas živi porodičnim životom i ima skladan brak sa turskim glumcem. Mnogi ih smatraju jednim od najatraktivnijih parova Turske  i žene širom sveta su bile razočarane kada se Bali Beg turskoj glumici zakleo na večnu ljubav 2017. godine na Bosforu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)