Zanimljivosti

PRAVI RAZLOG RAZVODA STALONEA: Tetovaža psa kojom je prekrio lik svoje žene samo kap u moru problema!

Dženifer Flavin je mlađa od Silvestera 22 godine, sa njim ima 3 ćerke, a on je njen lik na mišici prekrio tetovažom psa, plus je imao tajne bankovne račune i to nije sve.

08.09.2022 19:00

PRAVI RAZLOG RAZVODA STALONEA: Tetovaža psa kojom je prekrio lik svoje žene samo kap u moru problema!
youtube-printscreen-UNWAXED Podcast

Glumac Silvester Stalone (76) i bivša manekenka Dženifer Flavin (54) bili su punih 25 godina u braku i važili za jedan od najskladniji holivudskih parova. Oni su kao krunu ljubavi dobili i 3 ćerke, a legendarni Rambo je na mišici istetovirao 3 ruže koje predstavljaju po jednu ćerku i lik supruge Dženifer. Medijima je zato poput eksplozije odjeknula vest da se poznati par razvodi.

Mnogi su mišljenja da ma koliko da boli tetoviranje, skidanje tetovaže boli znatno više i zahteva više tretmana. Stalone se iz tog razloga verovatno opredelio da novom tetovažom psa prekrije lik voljene žene. PR tim poznatog glumca je u početku nevešto prikrivao neminovnu istinu koja je izbila na videlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Dženifer je zapravo ta koja je prva podnela zahtev za razvod, otpratila Silvestera sa Instagrama i uselila se u zajedničku luksuznu vilu. Veoma brzo proširili su se i pravi razlozi razvoda, ali pas na Staloneovom bicepsu je očigledno kap koja je prelila čašu.

- Oni su međusobno veoma različiti i što se tiče godina i što se tiče temperamenta. Ono što je nekad bilo uzbudljivo i na što su gledali kao na izazov, postalo je rutina i naporno. On je stvari radio prilično impulsivno i često bez konsultacija sa Dženifer. Godinama se nagomilalo puno malih nesuglasica. Ona nije podnela zahev za razvod zbog jedne stvari. Njih dvoje već godinama imaju dosta problema i jednostavno joj je bilo svega dosta - rekao je za medije izvor blizak paru.

Mediji su prvobitno tetovažu psa okrivili za raspad braka, da bi potom u prvi plan izbio Staloneov tajni račun. Gospodin Roki je izgleda imao račun na koji je ostavljao novac po strani i trošio ga gde je i kako je hteo, a da za to Dženifer uopšte nije znala. Izvori su potom izneli u javnost brojne tvrdnje da ona zapravo nije imala uvid u većinu stvari u njegovom životu i da se sa ženom čiji je lik nosio na mišici retko konsultovao oko životnih problema i imovine. Malo po malo i slavni Rambo završio je blokiran na Instagramu čekajući ročište za razvod braka. 

Silvester je pak u svojstvu džentlmena za svoju bivšu dragu imao samo reči hvale, bar za medije.

- Naši putevi su se razišli. Dženifer veoma cenim i uvek ću je voleti. Ona je neverovatna žena i najbolja osoba koju sam ikada upoznao - rekao je glumac za TMZ i potvrdio kako razvodu nije kumovala tetovaža psa kojom je prekrio njen lik.

 

 

Da li biste vi oprostile dragome da sliku vašeg lika prepravi slikom glave psa? Izgleda da je to i Flavinovoj bilo previše, uz brojne nesuglasice, tajne račune i ne baš zanemarljivu razliku od 22 godine i to u trenutku kada se suprug bliži kraju 8. decenije.

Holivud je na kraju ostao uskraćen za jednu gotovo idealnu ljubavnu priču.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)