Zanimljivosti

STALONE SE RAZVODI? Nova tetovaža nagoveštava kraj braka (FOTO)

Lik svoje supruge ukrašen ružama koji je nosio na desnom ramenu čuveni glumac je pokrio tetovažom psa, što je izazvalo lavinu tračeva o problemima u njihovom braku

24.08.2022 15:00

STALONE SE RAZVODI? Nova tetovaža nagoveštava kraj braka (FOTO)
Ap photo

Čuveni holivudski glumac Silvester Stalone (74) na desnoj mišici više ne nosi lik svoje supruge Dženifer Flavin (54). Njen lik je prekrio najnovijom tetovažom psa  Butkisa bulmastifa koji se zajedno s njim pojavljivao u filmovima o Rokiju.

Po mišljenju poznavalaca holivudskih prilika, Stalone je na ovaj način nagovestio krah svog braka koji traje već 25 godina. Tračeve je dodatno podgrejala sama Dženifer koja više ne prati svog supruga na Instagramu gde ostavlja zagonetne poruke, piše Dejli star.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Walet (@waletybanks)

Nespretno objašnjenje

Iz tima čuvenog glumca oštro su demantovali tračeve da Slaj ima probleme u braku i da se razvodi. Njegovu odluku da lik supruge prekrije teovažom psa opravdali su na malo nespretan način.

- On je hteo da osveži tetovažu sa likom svoje žene ali se sve loše urađeno, a šteta je bila nepopravljiva. Zato je odlučio da je pokrije slikom psa. Gospodin Stalone voli svoju porodicu i oni trenutno zajedno snimaju rijaliti šou koji će uskoro biti premijerno prikazan – poručili su iz tima čuvenog glumca.

Tetovažu psa glumac je uradio u studiju lokalnog tatu majstora u Oklahoma Sitiju gde trenutno snima seriju. Ranije je na njegovoj desnoj mišici bio iscrtan lik Dženifer ukrašen ružama.

Bez Slaja na slici

Da nešto baš i ne štima u njihovom braku indirektno je potvrdila i Slajova supruga koja je prestala da prati muža na Instagramu. Umesto toga, ona je objavila fotografiju sa njihove 3 ćerke i napisala: „Ove devojke su moj prioritet. Ništa drugo nije važno. Nas četvoro zauvek”- objavila je žena poznatog glumca. Uz fotografiju je dodala haštagove „istina“, „porodica“ i „zauvek“ koji je izazvao mnogo pozitivnih komentara.

Sliku je prokomentarisala i njihova zajednička ćerka Sistin.

- Najjača žena koju poznajem – napisala je ona što je dodatno pokrenulo lavinu tračeva o navodnom razvodu poznatog para koji je u braku već 25 godina.

Tri ćerke i 25 godina braka

Podsećamo Slaj i Dženifer su se venčali 1997. i u braku su dobili 3 ćerke Sofiju (25) Sistin (24) i Skarlet (20).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)