Zanimljivosti

SLAVNI MUŠKARCI koji su bili SLABI na svoju POSLUGU: Evo kome je žena oprostila

Iako mnogi slavni parovi deluju idilično, mnogi su dugo sakrivali da su se iza vrata porodične kuće dešavale afere i intrige.

22.08.2022 13:00

SLAVNI MUŠKARCI koji su bili SLABI na svoju POSLUGU: Evo kome je žena oprostila
Foto: Tanjug/AP

Evo koji su glumci zamenili svoju ženu sa poslugom.

Gevin Rosdejl i Gven Stefani

Ovog meseca odjeknula je vest da su se Gven Stefani i njen suprug, frontmen rok grupe "Buš" Gevin Rosdejl, rastali. Informacije koje su dospele u javnost protekle nedelje govore o trogodišnjoj aferi nevernog supruga sa dadiljom, čije je poruke i gole fotografije koje je slala Gevinu, na porodičnom ajpedu pronašla nova bebisiterka. O tome je nova zaposlena obavestila svoju šeficu.

Iako im se prošle godine rodio treći sin i porodica je delovala idilično, Rosdejl nije gubio vreme i navodno je sa 27 - godišnjom Mindi bio intiman u njegovom autobusu za turneju. Razlika među njima je 23 godine. Gven je bila ljuta, posramljena nakon što je saznala, a strani mediji nisu optimistični u vezi sa pomirenjem dvoje supružnika jer je ona navodno našla novog dečka

 

 

 

Itan Hok i Uma Turman

Za rastanak glumačkog para Ume Turman i Itana Hoka mnogi su krivili dadilju Rajan Savuges. Iako je on tada poricao da postoji neka povezaost i podudarnost sa tim, on se razveo od Ume 2005. godine, a oženio Rajan 2008. dok je ona čekala njihovo prvo dete.

Itan je još onda govorio kako se njegov brak nije raspao zbog Rajan. Razlika među njima je 9 godina, međutim to ih nije sprečilo da krunišu svoju ljubav ili aferu - brakom. Bivši supružnici Uma i Itan, žive u istoj ulici i zajedno podižu decu.

 

 

 

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver

Dok je bio guverner Kalifornije u javnost je 2011. godine dospela priča o njegovom tada 13 - godišnjem sinu kojeg je dobio sa udatom Mildred Pati Baena, koja je u porodici radila kao bebisiterka. On je priznao tu vezu i da se ona dogodila 1997.godine dok je snimao Betmena i Robina, a njegova supruga je u međuvremenu pokrenula brakorazvodni postupak.

Švarceneger je počeo tajno da plaća alimentaciju nakon što je shvatio da je dečak Džozef koji je odrastao dok je Mildred još radila za par zapravo njegov sin. U brakorazvodnoj parnici, bivša Arnoldova supruga Marija je tražila odštetu odnosno nagodbu od 176 miliona evra.

Aludirajući verovatno na svoju životnu grešku, Arnold je jednom prilikom izjavio kako bez obzira na to koliko bili usešni neki ljudi, nekada donose glupe odluke koje uključuju seks.

 

 

 

Mik Džeger i Džeri

Tadašnja bebisiterka Džegerove i Džerine dece, opisala je prvi susret sa legendarnim muzičarem kao vrlo strastven i da nije odolela tom susretu za šankom u kafiću. Manekenka Kler Veriti je 2003. godine otkrila njihovu vezu iako se ona desila 4 godine ranije. Džeger je tada imao 56 godina, dok je dadilji bilo 33. Iako je afera bila skandalozna, supruga Džeri je Miku oprostila prevaru, rekavši da ga i dalje voli.

 

 

Ben Aflek i Dženifer Garner

Sigurno bi Aflek, kao i njemu slični, voleo da sada kada mu cvetaju ruže i kada je napokon pronašao mir, mogao da izbriše ovo poglavlje iz života.

Zgodna dadilja tadašnjeg bračnog para Aflek – Garner, Kristina Uzunijan bila je navodno krivac raspada desetogodišnjeg braka slavnog glumačkog para.

 

 

 

 

Glasine o jihovoj bliskosti su se širile, naročito kada je Aflek viđen u društvu Kristine, kako ide privatnim avionom za Las Vegas, gde je igrao poker. Takođe, zgodna dadilja je viđea u njegovom društvu i kako mu daje flašu šampanjca u kasnom noćnom susretu.

Aflek i dadilja su se razišli i prekinuli kontakt, a to je isto učinio i sa tadašnjom supprugom Dženifer Garner.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)