Telo

Istetovirala sam se na Tajlandu pre 2 godine: Šokiraćete se kada vidite kako tetovaža danas izgleda (VIDEO)

Mnogi urade tetovažu i misle da će ona trajati godinama i izgledati kao prvog dana. Jedna devojka je sa korisnicima društvenih mreža podelila kako njena tetovaža izgleda samo 2 godine od tetoviranja i obeshrabrila mnoge koji žele da se odvaže na taj korak.

23.08.2022 11:00

Istetovirala sam se na Tajlandu pre 2 godine: Šokiraćete se kada vidite kako tetovaža danas izgleda (VIDEO)
Printscreen/TikTok/nancygill99

Tetovaže su poslednjih godina postale popularne među ženama i neretko se mogu videti one diskretne koje krase određeni deo tela kod neke dame. Najbolja kombinacija je preplanuli ten uz njih i time se upravo vodila Nensi Gil, koja je odlučila da uradi tetovažu dok je bila na Tajlandu i dok je upijala zrake sunca.

Snimak koji je podelila na TikToku prikazavši svoju diskretnu tetovažicu, prikupio je neverovatnih 300.000 pregleda za samo dan. Devojka je pokazala isprva lepo urađen crtež na svom zglobu, na kojem je bio istetoviran avion i njegova putanja ili znak beskonačnosti. Tetovažu je uradila na zglobu noge pre dve godine, a sada je pokazala kako tetovaža i tadašnji rad izgledaju nakon izvesnog vremena, shvativši da je dizajn potpuno izmenjen.  

Mastilo je promenilo boju  i linije su dobilo drugačiju boju. Ono se toliko proširilo po koži da je avion počeo da liči na pticu, a znak beskonačnosti na mašnu.

- Rudnici će ovako izgledati, mogu da osetim to. -  prokomentarisao je jedan korisnik.

 

 

Mnogi su se složili da imaju slična iskustva, dok su se neki pohvalili tetovažama koje se nisu izmenile uprkos godinama koje su prošle otkada su ih radili. Neki, koji se verovatno dobro razumeju u rad sa tetovažama, otkrili su devojci da tetovažu možda nije radila kvalifikovana osoba ili da je ona rađena baš duboko u kožu.

- Koža raste i rasteže se. Zbog toga tetovaža izgleda tako. – nadovezao se drugi korisnik.

Bilo je i drugih sličnih slučajeva ljudi koji su se prešli želeći da urade neku atraktivnu tetovažu na svom telu. Oni su i ranije delili svoja negativna iskustva sa „tatu majstorima“ shvativši nakon tetoviranja da su dobili nešto potpuno drugačije od onoga što su naručili.

U jednom su svi složni, da svakako treba proveriti kod koga odlazite da se tetovirate i da li je osoba dovoljno stručna i kvalifikovana za ovaj posao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @paskat_tatskat

 

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Marcco

24.08.2022 10:45

Ružno i primitivno. Na zapadu, odlika nižeg sloja... automehanicara, kamiondzija, prostitutli i infaltilnog sljama iz te sredine... kod nas, bolje da ne pričam...

Deki

25.08.2022 14:29

Jel te terao neko da od sebe praviš pokretni strip?

Leona

19.11.2022 22:13

Nekad se zigosala stoka a tetovirali mornari i lucki radnici i vojnici. Sad- strava od primitivluka.