Telo

Imate MALE GRUDI? Evo 7 razloga zašto je to dobro

Bujne ženske grudi često su na meti požudnih muških pogleda dok žene sa velikim grudima često ističu prednosti manjeg poprsja

19.08.2022 11:00

Imate MALE GRUDI? Evo 7 razloga zašto je to dobro
shutterstock.com

Bujne ženske grudi večita su meta požudnih muških pogleda. Zato ne čudi što se mnoge žene odlučuju da kod estetskog hirurga uvećaju poprsje. Doduše, većina muškaraca će pre glasati za prirodne grudi bez obzira na njihovu veličinu, mada ima i onih koji ne mogu da odole silikonskim grudima i to što veće, to bolje.
S druge strane, žene sa velikim grudima često ističu mane svog bujnog poprsja i koje su sve prednosti malih grudi.

Srećna republika donosi 7 razloga zašto je dobro imati male grudi.  

pexels.com

Žene sa manjim grudima lakše pronađu odgovarajući grudnjak

1. Lakše do grudnjaka

Žene sa velikim grudima teško mogu da pronađu grudnjak koji im odgovara i u kojem se osećaju prijatno i udobno.  To nije slučaj sa malim grudima jer se za njih mogu mnogo brže i lakše pronaći odgovarajuće veličine i korpe.

2.Vezivanje pojasa

Možda će nekome zvučati smešno, ali žene sa manjim grudima brže i lakše vezuju pojas u automobilu. Dame sa velikim grudima moraju da podešavaju pojas, ali i sedište kako ih on ne bi sekao i stezao tokom  vožnje.

Foto: Shutterstock

Devojke sa manjim grudima nemaju problem sa vezivanjem pojasa

3. Seksi rublje

Bujne obline mogu da stvore probleme, a u čipkastim seksi brushalterima velike grudi mogu da izgledaju loše. Posebno ukoliko su neodgovarajuće veličine. S malim grudima je sve to mnogo lakše.

4. Ne ispadaju iz brushaltera

Žene sa velikim grudima imaju problem da im dojke iskaču iz grudnjaka ukoliko brže i žustrije hodaju, trče ili vežbaju u teretani. U takvim situacijama najčešće dolazi do, za ženu, neprijatnih scena. Male grudi neće napraviti takav problem.

5. Nema zapadanja hrane

Dame sa malim grudima ne moraju da razmišljaju o tome da li će im hrana prilikom jela upasti u dekolte. Ovo se često događa damama sa velikim grudima koje nakon ručka moraju iz dekoltea i brushaltera da izvade mrvice koje su tu zapale dok su ručale.

Pixabay.com

Žene sa bujnim grudima moraju da paze kad nose kratke majice

6. Dublji dekolte

Verovali ili ne, žene sa malim grudima mogu da nose dubok dekolte, a da pri tome ne izgledaju jeftino i vulgarno. S druge strane, kad žena sa velikim grudima obuče majicu dubljeg izreza, to se uvek nekako tumači pogrešno, a malo ko, posebno muškarci, mogu da se skoncentrišu na ono o čemu govori umesto da hipnotisano gleda u njen dekolte.

7. Kratke majice

Devojke sa malim grudima mogu do mile volje da nose kratke majice čak i bez grudnjaka, a da pri tome nemaju bojazan da će pokazati više nego što bi trebalo. Ukoliko žena sa velikim grudima obuče kratku majicu, stalno mora da bude na oprezu i vodi računa koliko podiže ruke da joj se slučajno ne bi videle dojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)