Zanimljivosti

GRUDI SU MI SVAKIM DANOM RASLE SVE BRŽE I SVE VIŠE! Nisam znala šta ću s njima na plaži i KONAČNO sam našla rešenje!

Čuveni foto-model Rijan Sadžden tvrdi da bi sve dala da nosi korpu veličine C, otkrivši da su joj grudi van kontrole i da gravitacija čini svoje.

08.07.2022 15:00

GRUDI SU MI SVAKIM DANOM RASLE SVE BRŽE I SVE VIŠE! Nisam znala šta ću s njima na plaži i KONAČNO sam našla rešenje!
Instagram/rhian suggers

Leto je uveliko počelo i mnogi dane provode na plažama ili pored bazena odmarajući se, istovremeno želeći da postignu što lepši ten. Međutim, tokom ovih meseci javljaju se i mnogi izazovi koji se uglavnom vezuju za pripadnice lepšeg pola, koje u svakom trenutku žele da izgledaju besprekorno, ali i da im bude udobno, lepo i opušteno. Veći problem od žena koje na Sunce izađu potpuno svetle, imaju samo one koje su obdarene velikim grudima, zbog čega često muče muku kako da ih "obuzdaju" u kupaćem kostimu. One najbolje znaju koliko teško može da bude pronalaženje adekvatnog bikinija za dame sa bujnijim poprsjem, pa mnoge taj poduhvat smatraju i pravom olimpijskom disciplinom.

Zahvaljujući učešću u rijaliti-šou i slikanju za mnogobrojne modne časopise, Rijan Sadžden, atraktivna plavuša i foto-model, postala je planetarno popularna. Dama savršenih oblina koja svojim telom, a pomalo i likom, podseća na Pamelu Anderson s početka karijere, ne krije da joj, kao i mnogim drugim ženama, velike grudi predstavljaju problem u mnogim svakodnevnim stvarima uprkos činjenici što joj daju atraktivan izgled. Upravo ona je otkrila sa kojim se sve teškoćama suočava svake sezone dok traži savršen bikini, ali i sa svim drugim izazovima koje joj donosi bujno poprsje.  

Rijan tvrdi da je zbog veličine grudi imala problem s pogrbljenim držanjem jer mnogi znaju da uprkos tome što su velike grudi na ženi nešto što muškarci posebno vole, one i te kako umeju da stvaraju problem i predstavljaju dodatnu težinu. O nošenju majica i haljina da ne pričamo.

- Mogućnost da vam se sve ocrta i deluje jeftino je velika. Zbog toga mnoge žene na razne načine pokušavaju vizuelno da smanje grudi, a ja sam čak razmišljala o operaciji smanjivanja. Razumem žene koje dele slično iskustvo, posebno kad je u pitanju trik za traženje bikinija. To je poput traženja igle u plastu sena - istakla je Rijan.

Međutim, kako se čini, ona je rešila taj problem.

Naime, iako postoje takozvani DD+ bikini za "obdarenije" dame, oni imaju široke bretele ili jaku podršku i podižu grudi veoma visoko. Takve grudi mogu da deluju karikaturno ili neukusno. Poznata rijaliti zvezda je zato otkrila svoju tajnu, navodeći da je odnedavno postala verna bikinijima sa takozvanim halter-vratom.

Na putovanja ne ide bez tih modela, a mnogi brendovi ih imaju u svojoj ponudi jer su se pokazali veoma pogodnim za dame s bujnijim poprsjem. Oni drže grudi dovoljno čvrstim i dovoljno labavim. Fleksibilni su i mogu se podešavati, tako da se grudima može omogućiti pomeranje. 

Sadždenova tvrdi da su njene grudi veće nego ikada zbog fluktuirajućih hormona i da su se tokom godina menjale da bi sada dostigle najveću veličinu. Bujno poprsje joj toliko stvara problem da ponekad i teško hoda, zbog čega je unajmila ličnog trenera da joj poboljša držanje. Poseban problem je i gravitacija usled koje joj se koža isteže, a grudi padaju sve niže ka stomaku.  

U jednom itervjuu i podkastu koji vodi sa koleginicom Sarom Džejn Dan otkrila je kako s leđa izgleda kao dečak jer je "sve žensko napred" i da želi da radi na nogama i guzi kako bi izgledala lepše. Za vitku liniju zahvaljuje genetici i svojoj majci koja je takođe vitalna žena, međutim, kako kaže, sva njena težina je u grudima koje joj predstavljaju problem za hodanje, a gravitacija je "odradila svoje".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)