Zanimljivosti

KO je zgodna NOLETOVA KUMA, koja pleni LEPOTOM? O njoj se malo zna, ali mi vam otkrivamo sve DETALJE njenog života (FOTO)

Orijentalna lepota po kojoj je posebna, Natašu Derikonju je odvela na modne piste jako rano, a uprkos svom omiljenom hobiju uspela je da izbalansira svoje obrazovanje i završi jedan od zahtevnijih fakulteta. Ove godine se udala za Noletovog prijatelja.

07.07.2022 19:05

KO je zgodna NOLETOVA KUMA, koja pleni LEPOTOM? O njoj se malo zna, ali mi vam otkrivamo sve DETALJE njenog života (FOTO)
Instagram/natashaderikonja

O Nataši Derikonji se malo zna, iako je vrlo uspešna u manekenskim vodama i završila je Arhitekturu na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Za nju su mnogi tek saznali kada se pisalo o svadbi Noletovog najboljeg druga Nevena Markovića, koji se oženio njome krajem Aprila ove godine. Nakon „Serbia Opena“ Nole je tada iskoristio priliku da se sa suprugom Jelenom pridruži veselju kumovima i da im uveliča najlepši dan.

Nataša je markantna i lepa devojka i kako je jednom prilikom za bosanske medije otkrila, dolazi iz radne i skladne petoročlane porodice. Ona je ljubav prema modi uskladila paralelno sa studiranjem na fakultetu i ostvarivala je zavidne uspehe, kako na domaćem tako i na stranom tržištu. Najviše je angažmana imala u Turskoj.

Modom je počela da se bavi sa svega 16 godina i taj poziv se pokazao izuzetno dobrim izborom, iako ona u budućnosti planira da se posveti svojoj primarnoj karijeri. Noletova i Jelenina kuma svojom egzotičnom lepotom privlači pažnju svih koji je vide,  a to dokazuje i velikim brojem pratilaca na Instagramu koje ima. Ona ih redovno obaveštava slikama, svojim raznovrsnnim stajlinzima i da li je poslovno angažovana ili je na nekom putovanju.

Skladan i odmeren stil je ono što je izdvaja u moru manekenki, a putovanja su joj i zbog posla a i sopstvenog zadovoljstva, barem po slikama sa Instagrama, slabija tačka. Na njih odlazi, pretpostavljamo često i u pratnji svog supruga, Noletovog prijatelja Nemanje.

U većem intervju koji je pre par godina dala za Azru.ba, manekenka otkriva da su za njen lep izgled pored genetike, zaslužni i preparati na biljnoj bazi koje koristi kako bi održala lepu i mladalačku kožu. Kako je otkrila, često umiva lice kamilicom i neguje ga kokosovim uljem koje štiti od iritacija. Za rast trepavica i kose koristi ricinusovo ulje. Ujutru ima naviku da popije čašu vode sa sirćetom. Ipak Nataša smatra da vas nijedan kozmetički preparat neće ulepšati ukoliko niste srećni i zadovoljni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)