Moda

GENIJALNO! Nosite brushalter da se ne vidi!

Uštedite sebi novac i vreme uz trikove koji će vam pomoći da majice na bretele nosite uz bilo koji grudnjak!

26.07.2022 17:00

GENIJALNO! Nosite brushalter da se ne vidi!
FOTO: Printscreen/TikTok/sweastyle

Ukoliko ste ikada obukle atlet majicu, znate da je skoro nemoguće pronaći grudnjak čije bretele neće štrčati i biti vidljive ispod ovog komada odeće.

Portal Srećna Republika donosi dva trika uz pomoć kojih ćete napokon moći da nosite bluze i haljine sa bretelama bez ikakve potrebe da bacate novac na specijalne brushaltere.

1. Atlet majica više nije bauk

FOTO: Printscreen/TikTok/sweastyle

Trik za nošenje brushaltera ispod atlet majice

Ukoliko imate brus sa kojeg se mogu ukloniti bretele, obucite ga pa bretele skinite samo sa kopči na leđima i prebacite ih napred. One bi sa prednje strane i dalje trebalo da ostanu prikačene za grudnjak. Bretele popustite do kraja, a onda kopče pričvrstite jednu za drugu. Tako spojene bretele prebacite preko glave, pa bretele ponovo zategnite onoliko koliko je vama potrebno. Kada preko obučete atlet majicu, od vidljivih bretela više neće biti ni traga ni glasa.

2. Pušap efekat za par sekundi

FOTO: Printscreen/TikTok/sweastyle

Lako do pušap efekta

Ukoliko želite da u majici dubljeg dekoltea vaše poprsje izgleda još veće, umesto da kopče pričvršćavate jednu za drugu, provucite ih ispod korpi i zakačite ih za njihov šav sa donje strane. Kada preko ovako pričvršćenog grudnjaka obučete garderobu sa dubljim izrezom, grudi će vam delovati bujnije i čvršće.

Ovaj video je postao viralan na Tiktoku i već sada ima više od 16 miliona pregleda i više od milion lajkova. Ipak, sudeći po komentarima, gledaoci su imali podeljene reakcije kada su ovi trikovi u pitanju. Dok su se nekima ove cake dopale, drugi su istakli da bi ovi trikovi bili korisni jedino ženama koje imaju manje grudi.

Neki su čak i istakli da ovaj način nošenja brushaltera nije preporučljiv na duže staze, jer opterećenje izaziva bol u vratu. Stoga su umesto ovih trikova mnogi preporučili ukrštanje bretela na leđima, jer grudi kako imaju jaču potporu, a dame veću udobnost.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)