Moda

Ovako Kendal Džener nosi BIKINI: Poslužite se njenim trikom! (VIDEO)

Ukoliko mislite da vam gornji deo kupaćeg na trougliće baš i ne stoji, donosimo vam caku koja će to promeniti!

22.07.2022 15:00

Ovako Kendal Džener nosi BIKINI: Poslužite se njenim trikom! (VIDEO)
FOTO: Printscreen/TikTok/sydwingold

Većina dama izbegava da nosi klasičan bikini čiji gornji deo ima trougliće, budući da smatraju da u ovakvom kupaćem kostimu grudi deluju spljošteno i nimalo privlačno. Ako želite instant pušap efekat sa ovakvim kupaćim, poslužite se trikom čuvene rijaliti zvezde i manekenke Kendal Džener. Portal Srećna Republika otkriva njenu tajnu. 

Naime, TikTokerka Sidni Vingold je u svom videu pokazala kako da od običnog bikinija napravite onaj u kojem će vam grudi delovati bujnije. Za početak, rasavite trougliće vašeg gornjeg dela tako što ćete ih povući duž trake koja je provučena kroz njih, svaki na svoju stranu.

Zatim, obucite gornji deo naopačke, kao da oblačite prsluk, tako da vam veči deo trake biti na leđima. Trougliće namestite preko grudi, pa onda krajeve trake stegnite i zavežite ih u mašnicu. Zbog toga što vam se "kopčanje" nalazi spreda, moći ćete lakše da podesite pušap efekat.

Osim toga, nećete morati stalno da dodirujete mašnu na leđima, u strahu da se odvezala. Ona će vam sada stalno biti na vidiku. Ovaj TikTok video je postao viralan za svega par dana, pa već ima 5,4 miliona pregleda i više od 343 hiljade lajkova. Komentari i pohvale su samo pljuštali.

- Mislim da će mi bikini sada mnogo lepše stajati!

- Već godinama kupaći ovako nosim, mnogo je udobnije.

- Juče sam odmah morala da probam i po prvi put u životu sam se osetila samopouzdano u bikiniju!

- Ovo je preslatko!

Sidni je dobila pregršt komplimenata za njen genijalan trik, pa se čini da je vremenima u kojima su sve dame hrlile da kupe kupaći sa punjenjem došao kraj!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)