Zanimljivosti

GLUMICA POKAZALA SAVRŠENU FIGURU! Dragana Mićalović u kupaćem dominira i na kopnu i u vodi!

Popularna glumica, nakon što je diplomirala na FDU, otišla je na more gde je izgledom privlačila pažnju.

07.07.2022 14:00

GLUMICA POKAZALA SAVRŠENU FIGURU! Dragana Mićalović u kupaćem dominira i na kopnu i u vodi!
instagram-hipokampelefentokamela

Glumica Dragana Mićalović pre nedelju dana diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti tako da sada svoje zvanje ponosito nosi. Ona je otišla na crnogorsko primorje kako bi se odmorila od svega i napunila baterije za predstojeću sezonu.

Dragana je pozirala u pink bikiniju a kao propratni deo aksesoara ponela je beli sat i letnji kardigan, takođe u beloj boji, dok je lice sakrila iza velikih naočara za sunce.

- Obriši sol sa škura, okreni novu stranu, prizovi nova jutra. Oluja se diže jer ja verujem u anđele - napisala je lepa glumica uz objavu fotografija.

Milićevićeva nema običaj da svoje telo ističe u prvi plan i retko objavljuje fotografije u kojima je oskudno obučena ili u kupaćem kostimu. Fanovi su tim više bili oduševljeni grlumičinim telom za koji je dobila salve pohvala.

- Prezgodna si mala, grmiš ozbiljno

- Prekrasna si, dominiraš, izgledaš savršeno

- Imaš milion stvar koji te krase, ali jedna od tih milion koja se ističe na tebi je tvoja lepota

- More tebi pripada

- Prava si morska sirenica i jagodica bobica

- Barbika

Dragana je iskoristila odmor u pravom smislu reči, a ovo su samo neke od kombinacija za koje se odlučila prilikom odlaska na plažu.

instagram-hipokampelefentokamela

Spremna za plažu

Gornji deo kupaćeg kostima, teksas šorts, letnji kardigan ili prsluk sa resama, kačket i naočare su proverena kombinacija. 

instagram-hipokampelefentokamela

Izdanja za plažu

Mićalovijevoj se posebno svidelo veče kubanske muzike gde se nije libila da zajedno sa plesačima okuša sreću na plesnom podijumu, a izgleda da se u tome odlično snašla. Za kubansko veče Dragana je obukla crnu laganu elegantnu haljinu koja joj je otvarala cela leđa. Glumica je svuda vidno bez šminke, za koju su se mnogi složili da joj uopšte nije ni potrebna. Lepota i harizma su sasvim dovoljni kada je ova žena u pitanju.

instagram-hipokampelefentokamela

Zaplesala sa kubanskim plesačima

Na crnogorskoj obali bilo je i večeri kada se Dragana kompletno sredila. Njeni pratioci bili su oduševljeni kratkom i svetlucavom korset haljinom u kojoj je glumica blistala uz kompletnu šminku i frizuru.

- More, ples, ljubav…ono malo dovoljno za sreću

- Želim ovoj devojčici da ne zaboravi negde usput taj osmeh....divna je

- Princeza

Mlada glumica je iskoristila magiju leta za fotografisanje, pa je tako u čarobnom izdanju osvanula i na stranicama jednog magazina.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)