Telo

To su ti Srpkinje: NAJLEPŠA BAKA NA SVETU se skinula u KUPAĆI (FOTO)

Ponosna je na 2 unuke koje joj je rodila ćerka i ne krije da se istopi od sreće kad joj one kažu bako iako izgleda bolje od upola mlađih devojaka

18.08.2022 18:00

To su ti Srpkinje: NAJLEPŠA BAKA NA SVETU se skinula u KUPAĆI (FOTO)
Printscreen Instagram/@realfashionist

Žaklina Berido Pisano (52) nosi laskavu titulu najseksipilnije bake na svetu. Rođena je u Beogradu ali već više decenija živi u Italiji. Sebe naziva „bakom koja voli modu“ a na društvenim mrežama je prati više od pola miliona ljudi iz celog sveta.

Iako ima 2 unuke i zaista je baka ali ona, bez preterivanja, izgleda bar 20 godina mlađe. Od svoje 10 godine redovno vežba pa ima perfektno zategnuto telo a neguje se najkvalitetnijim i najskupljim preparatima pa na njenom licu nema bora.

Posvećena unukama

Poslednjih godina sarađuje sa najpoznatijim svetskim brendovima ali joj je porodica uvek na prvom mestu. Tako je na Instagramu početkom jula objavila da je naredna 2 meseca posvećena svojim unukama i zbog toga je smanjila aktivnosti na društvenim mrežama na veliko razočarenje svojih fanova. Međutim, muškarci nisu ostali uskraćeni za izgled ove prelepe Srpkinje u kupaćem kostimu. Ona je pozirala na steni na samoj obali mora sa ogromnim šeširom u izazovnom, crnom jednodelnom kupaćem kostimu dok su se ispod fotografije nizali komplimenti.

- Najlepša si! Neverovatno je koliko si lepa!- bio je jedan od komplimenata.

- Vau prelepa damo! Ti si moja diva i inspiracija.

- Ti si otkrila fontanu mladosti! Prelepa si! – bili su samo neki od komplimenata.

Žaklina ima 2 unuke od ćerke Jane za koje je izuzetno vezana.

-  Porodica je moj život. Unuke sam naučila da plivaju, jašu i uvek im kaže ako bilo šta krene po zlu zovite baku! To što sam baka me čini najponosnijom na svetu. Kada me unuke nazovu, istopim se. Zovu me bako ili noni i svakodnevno me uče o životu, one su moje blago- opisala je ona svoju vezu sa unukama.

Tajna mladalačkog izgleda

Žaklina je udata za Italijana ali ne objavljuje fotografije sa suprugom i zove ga „gospodin Savršeni“.

Fanovi je često pitaju kako uspeva da izgleda fantastično u 6 deceniji a ona otkriva da njena tajna leži u zdravoj ishrani i redovnom vežbanju. Na svom Jutjub kanalu predstavila je više setova vežbi i naišla na veliku podršku.

- Jedem mnogo voća i pijem puno vode. Svaki dan jedem avokado, ne pušim i ne pijem alkohol. Hranim se ribom, morskim plodovima, mesom i povrćem. Vežbam od svoje 10 godine i treniram svaki dan barem 45 minuta. Važno je uskladiti vežbanje i ishranu i naravno, brinuti o duši. Moj cilj je da inspirišem žene da probude svoju divlju stranu – poručila je ona.

Kako je objasnila nikad nije robovala stereotipima posebno vezanim za lepe žene.

- Svako je lep na svoj način i u svakom životnom dobu. Ljudsko telo je samo kanta za dušu – rekla je jednom prilikom ova prelepa Srpkinja.

Pre nekoliko godina beogradski mediji su objavili da je Žaklinin sin nastradao 2016. u Beogradu kad ga je pokosio vozač na pešakom prelazu ali ona nikad o tome nije govorila pa je ostalo nejasno da li je to istina ili ne.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)