Strast DEVOJKA ME JE POSLALA DA POMOGNEM NJENOJ BABI: Nikada nisam video tolike grudi - a onda mi je rekla nešto neverovatno "prljavo" i samo smo se dohvatili! 22:01
Roditeljstvo ĆERKA SE PORODILA U TAJNOSTI I POZVALA MAJKU DA DOĐE: Bakina reakcija na unuče sve ostavila u suzama! (VIDEO) 15:50
Vesti LOPOV JOJ JE UPAO U DVORIŠTE, UDARIO JE PESNICOM I OBORIO NA ZEMLJU - želeo je njen nakit, ali nije ni sanjao šta će mu se dogoditi! Začuo se bolan jauk! (FOTO) 14:18
Vesti DOŠLI SU U KUĆU NA JEZERU DA ODMORE, SNIMALI SU PRIRODU, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Sa sprata su se prvo pojavile noge, a onda i kolica - vrisnuli su: To je baka! (VIDEO) 17:35
Kuce SORAJA JE POŠLA NA MAJČIN GROB I POVELA PSA - ljubimac je naglo promenio ponašanje, a ono što se zatim desilo slomilo joj je srce! (VIDEO) 08:30
Vesti MALIŠAN OD PET GODINA NIJE SE VRATIO IZ VRTIĆA: Od njega je ostala samo igračka, baka ga je u panici tražila, a kada su pogledali u školski autobus - NEVERICA! 17:20
Zanimljivosti TRAMP OBJASNIO ZAŠTO JE NJEGOV I MELANIJIN SIN BARON TOLIKO VISOK: Ljudi zapanjeni zbog onoga što je rekao! (FOTO) 13:25
Strast OTKRIVENO ZAŠTO SVE VIŠE BAKA PUTUJE U OVU AFRIČKU ZEMLJU: Mediji obelodanili na šta su muškarci odande sve spremni, prizori sa ulica ŠOKIRAJU! (VIDEO) 00:15
Odrasli BAKIN SIRUP od 2 moćna sastojka PROVERENO LEČI KAŠALJ: Umiruje grlo i izbacuje sekret, a jedna stvar je najvažnija! 07:45
Strast PRONAŠLA JE INTIMNI SNIMAK SVOJE BAKE I ZANEMELA: Muškarci joj plaćaju hiljade dolara da ih kažnjava! 22:50
Ispovesti DECA SU MI OTVORENO REKLA DA NE ŽELE DA BRINU O MENI: Da li ću i pored troje njih završiti sama, da nema ko da mi da čašu vode? 08:30
Vesti JUČE SAM KUPILA MALE FARMERKE, A NEKOLIKO SATI KASNIJE BILE SU MI TAMAN: Baka mi je otkrila neverovatan trik! (VIDEO) 00:10