Zanimljivosti

CRVENO, NA RADOST: Kejdž šokirao novom bojom kose (FOTO)

Mnoge je ovih dana šokirala slika ofarbanog glumca Nikolasa Kejdža koji je svoj izgled drastično promenio. Mnogi su se pitali zašto mu je to trebalo, iapk on ima za to dobar razlog.

23.08.2022 17:00

CRVENO, NA RADOST: Kejdž šokirao novom bojom kose (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

U želji da izgledamo lepše ili napravimo neku promenu na sebi, mnogi od nas naprave pravi fijasko, aLi nekima promena i dobro dođe. Nikolas Kejdž koji je skoro predstavio svoj novi izgled  podelio je mišljenja među fanovima, a mnogi su se zapitali šta će mu to? 

Iako smo navikli na ovog glumca da izgleda obrijano i besprekorno i da ima svoju prirodnu boju kose, ovaj put se odlučio da malo "zaluta" u neke ekscentrične stilove, pa je svojim fanovima predstavio svoje novo izdanje.

Nekada braon kosu zamenio je jarko crvenom bojom, a obrijano lice bradom, te prema mnogima želeo da malo eksperimentiše sa divljim stilom i stilom „lošeg momka“.

Slika je dospela u javnost nakon što je jedan od fanova podelio na Tviteru.

- Samo Nik Kejdž sa novom trešnje crvenom kosom...to je to..to je tvit. – napisao je korisnik u svojoj objavi.

 

 

Iako su mnogii mislili da se holivudski glumac poigrava sa stilovima te želi da unese malo „svežine“ u svoj život pa makar i kroz izgled, on je transformisao svoj imidž zarad uloge u filmu „Nepodnošljiva težina ogromnog talenta“ koji je doživeo ogroman uspeh među fanovima i kritičarima.

Film je pokupio sjajne kritike i ocene, a Kejdž u njemu igra muškarca koji se suočava sa finansijskim problemima pre nego je pristao da se pojavi na rođendanskoj žurci fanova milijardera za milion dolara. Jedan Nikolasov fan iz Australije je boraveći u Las Vegasu naišao na glumca i kako je istakao u objavi, stidljivo i trčeći za njim zatražiio da urade zajednički selfi. 

- Da, čoveče! Naravno da želim da se slikam. - sarkastičnim glasom mu je uzvratio glumac na pitanje "da li mogu da se fotografišu zajedno".

 

 

 

Nikolas Kejdž je poznat po mnogobrojnim ulogama, a neke od poznatih su "Grad anđela", "Zmijske oči" i mnogi drugi.

Glumac je u aprilu ove godine, otkrio pol svog prvog deteta koje će dobiti sa suprugom Rikom Šibatom. U jednoj emisiji je otkrio zanimljive detalje o devojčici koju očekuju oni. Naime, za devojčicu su Kejdž i njegova 27 – godišnja supruga odlučili da daju ime Lenon Ogi i to u čast pokojnog Džona Lenona i Kejdžovog pokojnog oca Augusta Ogija Kopolija.

Holivudski glumac i njegova supruga očekuju prvo dete, a ono je Kejdžovo treće po redu posle Vestona i njegogovog 16 – godišnjeg sina Kal Ela iz trećeg braka sa Alis Kim, prenosi Dejli mejl.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)