Zanimljivosti

PRINC VILIJAM VRCKA GUZOM: Snimak od koga obožavateljke padaju u nesvest (VIDEO)

I javne ličnosti su poput drugih, samo obični ljudi. Evo kako to izgleda kada ih ponese atmosfera i zaborave da ih čekaju dužnosti na dvoru.

22.08.2022 17:00

PRINC VILIJAM VRCKA GUZOM: Snimak od koga obožavateljke padaju u nesvest (VIDEO)
Tanjug/AP

Društvene mreže su dobar način da do javnosti stignu možda neki "cenzurisani" ili neobjavljeni trenuci, naročito kada su poznati u pitanju. Od skoro se pojavio snimak koji prikazuje princa Vilijama u vrlo opuštenoj i zavodljivoj atmosferi kako pleše sa meštanima Belezea, na Karibima dok je bio u poseti sa Kejt Midlton. Iako isprva deluje stidljivo i nesigurno, vojvoda od Kembridža se prepustio opuštenoj atmosferi na plaži i zaplesao sa starijom gospođom koja ga je izvrsno pratila.

 

 

Mnogi su bili oduševljeni ovim snimkom. Komentari korisnika Instagrama su se nizali i oni su upućivali komplimente i pohvale na račun princa Vilijama.

Složili su se da je pravi kralj i da se odlično snalazi na "plesnom podijumu". Većina nije videla ovu prinčevu stranu i njegova ležernost je posebno oduševila žensku publiku. I Kejt je iskoristila priliku da se na sličan način druži sa meštanima, međutim snimak princa koji je dobio svojih "pet minuta", ostavio je mnoge bez daha ali i prilično je zabavio.

Dokaz da javne ličnosti, naročito sa kraljevskog dvora ne moraju biti uštogljeni u javnosti i suviše zvanični jesu ovakva pojavljivanja poput druženja princa sa običnim svetom, a ovo nije prvi put da on svoju neposrednost rado deli sa javnošću. Ovakvi događaji razbijaju sve stereotipe i pokazuju da su i oni u suštini obični ljudi poput drugih i da uživaju u malim stvarima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)