Zanimljivosti

Detalji RAZVODA Stalonea: Žena predala zahtev sudu, pa otišla u lukszunu vilu (FOTO)

Supruga Silvestera Stalonea je viđena nakon vesti da se razvode, blizu imanja sa svojom ćerkom, bežeći od novinara i neugodnih pitanja. Ona, kako tvrde strani mediji, ima posebne zahteve tokom brakorazvodnog postupka.

25.08.2022 13:30

Detalji RAZVODA Stalonea: Žena predala zahtev sudu, pa otišla u lukszunu vilu (FOTO)
Foto: Shutterstock

U javnost je proteklog vikenda kao bomba odjeknula vest da se glumac Silvester Stalone razvodi od svoje supruge bivše manekenke Dženifer Flavin.

Staloneova, uskoro zvanično i bivša supruga, viđena je sa ćerkom kako ulazi na imanje na Palm Biču, dok su obe nosile naočare za sunce. Izbegavajući novinare, nisu želele da odgovaraju na pitanja, a čuvar imanja je to potvrdio rekavši kako "neće biti komuinkacije".

U podnetom zahtevu za razvod Flavin zahteva korišćenje kompleksa sa 7 spavaćih soba i 10 kupatila dok traje razvod, što je glumcu onemogućilo da uđe u ovu rezidenciju koja je prilično luksuzna i poseduje privatnu plažu, pristanište i kuću za goste.

 

 

Ona je takođe zahtevala da se zaštiti njihova zajednička imovina, tvrdeći da je glumac „rasipao i iscrpljivao bračnu imovinu“ što se negativno održavalo na ekonomcki položaj slavnog para. Vest o razvodu je odjeknula nakon što je primećeno da je poznati glumac tetovažu svoje supruge prekrio novom tetovažom psa.

 

 

Da ne mari mnogo za razvod i brak iza sebe, objavila je i Staloneova 22 godine mlađa supruga, objavivši sliku na Instagramu sa svojim ćerkama.

- Ove devojke su moj prioritet. Ništa drug nije važno. Nas četiri zauvek. – napisala je Flavin.

Prema rečima stranih medija, bivša manekenka će najverovatnije vratiti svoje devojačko prezime.

 

 

Sa druge strane, Staloneovi asistenti novu tetovažu poznatog glumca pravdaju vrlo dvosmisleno time da je on želeo da popravi sliku svoje supruge na bicepu, ali da su rezultati bili nepopravljivi i nezadovoljavajući, tako da je morao da pronađe način da je prekrije drugom tetovažom.

Iako je glumčev treći po redu brak, imao težak početak, svi su mislili da je jedan od najjačih u Holivudu, međutim ta slika je vrlo brzo demantovana objavom razvoda bračnog para.

 

 

Stalone je Dženifer upoznao mnogo pre dotadašnjih devojaka, još dok je bila mladi dvadesetogodišnji model. Veze sa drugim lepoticama su ga odvukle od nje, ali joj se brzo vratio.

Iako su prethodnih godina proslavljali svoje godišnjice braka uz vrlo emotivne objave Stalonea, hvaleći svoju suprugu i ulažući nade da će brak potrajati, to na kraju nažalost nije rezultiralo onako kako su hteli.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)