Zanimljivosti

Blokirali mi račun JER SAM PREVIŠE LEPA: Aplikacija ne veruje da postojim

Jedna manekenka i influenserka požalila se da je aplikacije "ne vole" zbog njene lepote. Iako mnoge žene pribegavaju društvenim mrežama da bi upoznale nekog, njoj je to onemogućeno jer izgleda kao da "ne postoji".

25.08.2022 10:30

Blokirali mi račun JER SAM PREVIŠE LEPA: Aplikacija ne veruje da postojim
Printscreen/Instagram/juisen

Nekima je priroda bila naklonjena pa su dobili lepotu, a neki su se za nju pošteno namučili. Na društvenim mrežama svi imamo priliku da podelimo fotografiju na kojoj izgledamo najbolje, međutim jedna žena je izgleda na svim mogućim društvenim platformama previše lepa da joj one ne daju pristup da bude na njima.

Brazilska influeserka Ju Isen, tvrdi kako je aplikacije za upoznavanje odbijaju, jer smatraju da je prelepa i da svakodnevno od muškaraca dobija poruke s pitanjima „da li je stvarna“. Aplikacije joj stalno šalju obaveštenje da ne može da se uloguje jer izgleda "previše poznato". U prilog toj činjenici možda ide i informacija da se za to ona pobrinula na pravi način.

 

 

Naime, želeći da drastično promeni svoj izgled  Ju Isen je na plastične operacije potrošila oko 84 000 dolara. Ona je uradila mnogobojne estetke korekcije kako bi izgledala lepo. Iako bi mnogi mislili da joj i na ljubavnom planu "cvetaju ruže", te da je svi saleću, budući da je lepa i privlačna žena, nije tako.

Na društvenim mrežama reklo bi se da nema mnogo sreće i da joj se „lepota“ ne prašta. Sa tim se suočila kada je videla da joj je nalog na jednoj aplikaciji potpuno blokiran. Pošto je želela da proveri u čemu je problem sledila je uputstva aplikacije i shvatila da je njen nalog blokiran zato što su ga ljudi prijavili misleći da je lažan.

 

 

- Dobijala sam poruke i pitanja da li je profil zaista moj i da sam „previše poznata“ da bi bila na toj aplikaciji. Niko nije verovao da sam to ja – rekla je poznata influenserka kojoj je zatvoren profil.

Ona je za Dejlistar rekla kako će pokušati sa drugim aplikacijama, možda bude imala više sreće. Manekenka puno putuje i vrlo je verovatno da će i tako upoznati dosta ljudi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)