Zanimljivosti

ŠAKIRA TUŽNA i OČAJNA: Uslikana sa sinovima dan pošto je Pike bio u akciji sa mlađanom devojkom (FOTO)

Slavna pevačica Šakira je uslikana samo dan pošto su u javnosti objavljeni snimci na kojima se njen bivši muž Pike ljubi sa novom devojkom, studentkinjom.

23.08.2022 21:00

ŠAKIRA TUŽNA i OČAJNA: Uslikana sa sinovima dan pošto je Pike bio u akciji sa mlađanom devojkom (FOTO)
Tanjug/AP

Pevačica je fotgrafisana u šetnji sa sinovima koji su takođe delovali tužno. Na Šakirinom licu gotovo da nije bilo trenutka osmeha.

Veruje se da je razlog za njeno nezadovoljstvo video na kome njen bivši suprug Žerar Pike ljubi novu devojku. Iako je ona navodno znala za tu vezu, dogovor je bio da fudbaler Barselone krije svoju ljubav narednih godinu dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arte y Medio (@arteymediord)

 

Nova Pikeova devojka je student PR-a, Klara Čija Marti (23), a snimak njihove intimnosti je zabeležen na jednom letnjem festivalu u Kataloniji.

Fotografije tužne Šakire sa decom nastale su dan pošto je snimak poljupca procureo u javnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REDPRENSA (@redprensacol)

 

Fotograf koji je prati 12 godina kaže da nije želela da komentariše snimke njenog bivšeg supruga.

 

 

 

Šakira i Pike su raskinuli svoju dvanaestogodišnju vezu u junu, a ubrzo je počelo da se šuška da je fudbaler u tajnoj vezi sa Klarom koja radi za njega. Pretpostavlja se da su se sreli na događaju njegove produkcijske kuće Kosmos. Oni koji su bliski paru kažu da se viđaju "već neko vreme".

Šakira i Pike imaju dva sina Milana (9) i Sašu (7), a sreli su se 2010. godine pošto je pevačica snimila spot za pesmu "Waka, Waka" za promociju Svetskog prvenstva 2010.

 

 

 

Dogovorili su se da privremeno starateljstvo dobije Šakira, uprkos tome što je Pike hteo da dečaci ostanu sa njim u Barseloni, a ona želi da ih odvede sa sobom u Majamu. Par još ima da podeli bogatstvo od 300 miliona funti, uključujući i privatni avion od 15 miliona funti i vilu od 6 miliona funti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @artistanotocias

 

VIDEO BONUS:

 

 

 

Komentari (0)