Zanimljivosti

Evo kako danas izgleda Marija Šarapova: MAJČINSTVO JU JE PROMENILO! (FOTO)

Mlada i uspešna živi miran i lep život u Los Anđelesu sa svojom porodicom i blista punim sjajem. Iako je još u tridesetima, za Mariju Šarapovu izgleda da je vreme stalo.

09.09.2022 11:36

Evo kako danas izgleda Marija Šarapova: MAJČINSTVO JU JE PROMENILO! (FOTO)
Ap photo

Iako je ostala upamćena kao sedamnestogodišnjakinja osvojivši svoj prvi Grend Slem na Vimbldonu 2004. to je bio samo uvod za njene nove uspehe koji su se nizali u karijeri. Sa osvojenih 36 titula u pojedinačnoj konkurenciji u svojoj teniskoj karijeri, od kojih pet Grend Slema i po sofisticiranom izgledu kojim je plenila na terenima, pažljivo birajući svoje stajlinge, Marija Šarapova se od tada nije mnogo promenila, po nekima izgleda čak i mlađe nego pre.

Da li tome u prilog ide možda novo poglavlje u životu slavne teniserke? Naime ona je u braku sa britanskim biznismenom  Aleksandrom Džajlksom sa kojim je bila u vezi od 2018. godine, da bi dve godine kasnije objavili veridbu. Jedno je sigurno, prelepa Ruskinja izgleda bolje nego pre.

 

 

Pored svojih profesionalnih titula, dobila je onu najvažniju.  Ona se sredinom jula porodila i na svet donela dečaka. Svom sinu, ona i suprug su dali ime Teodor. 

- Teodor. Najlepši, najizazovniji i najvredniji poklon koji bi naša porodica mogla da traži - napisala je bivša teniserka po rođenju sina. 

 

 

Marija je sada penzionisana teniserka, ali je redovno viđen gost na turnirima u publici, na dogđajima i prijemima gde je često pozivaju. Svoj dinamičan život i puno zabave koji je prate, između ostalog i kroz njene treninge i putovanja, Marija redovno deli sa svojim pratiocima Instagramu. Njen stil je sada daleko opušteniji, naklonjena je prirodnijem izgledu, a svaki slobodan trenutak koristi da održava svoju sjajnu formu kao što je to i do sada činila. 

Majčinstvo ju je čini se malo promenilo i nedavno je ona govorila kako nije bila svesna da će raditi neke stvari koje nije očekivala otkako se rodio njen sin.

 

 

- Nisam mislila da će ikada biti potrebno da budem budna pre deteta usred noći - rekla je ona jednom prilikom nakon porođaja.

Međutim, izgleda da se vrlo brzo vratila svom poslu nakon rođenja sina i to u sjajnoj formi. Ona je na Instagramu objavila sliku "Nazad na posao". Inače, Marija je svoju finasijsku moć uložila u nekoliko sopstvenih biznisa poput kompanije slatkiša "Šugarpova" koju je pokrenula još za vreme svoje karijere, zatim je uložila svoj novac u velnes brend koji koriste mnoge poznate ličnosti, ali i da ulaže u firmu tegova za ručne i nožne zglobove koje koriste profesionalni sportisti i rekreativci.

 

 

Kakogod, Maša je uspela da izbalansira privatni i poslovni život i da ubira plodove svog rada ali i da stigne da uživa u životu. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Rajko

09.09.2022 11:34

Sve želje neka joj se ostvare. Divna Maša.

Сеновић

15.09.2022 20:23

Ни ка ешто боље не изгледам те јој не бих манисао.