Zanimljivosti

SUPERMODEL u katastrofalnom stanju! Porodica zabrinuta za njeno zdravlje! (FOTO + VIDEO)

Poznata manekenka je uslaikana na aeodromu kako raščupane kose i u neuglednom izdanju šeta okolo i pravi neartikulisane pokrete. Njena porodica razmatra mogućnost da zatraži srućnu pomoć za nju.

08.09.2022 18:00

SUPERMODEL u katastrofalnom stanju! Porodica zabrinuta za njeno zdravlje! (FOTO + VIDEO)
Ap photo

Porodica supermodela Kare Delivenj, navodno razmišlja o interveniciji nakon što se u javnosti više puta pojavila neugledno i zapušteno. Prošle nedelje je zvezda viđena kako puši dok sedi sama u kolima, a zatim se kroz par dana pojavila neuredno i vidno neraspoložena na aerodromu Van Najs u Los Anđelesu.

Prijatelji i porodica razmišljaju o traženju stručne pomoći za mladu zvezdu jer su već izvesno vreme zabrinuti za njeno ponašanje i izgled.

Kako su britanski mediji preneli, Kara je viđena zadnji put kako se nervozna i neuglednog izgleda u čarapama ukrcava u Džej Zijev privatni avion. Mnogima je njeno stanje bilo čudno jer u više navrata zvezda sa naslovnica nije mogla da kontroliše svoje pokrete, ispuštajući telefon iz ruku te šetajući okolo nervozno.

 

 

Kara je nosila majicu sa likom Britni Spirs i kasnila je dva sata na let. Dok je bila u kolima, virile su joj noge sa prozora i žute čarape u kojima je bila sve vreme, dakle bez cipela. Slikana je u par navrata kako puši i telefonira, delujući vrlo nervozno.

Kako britanski izvori penose, zvezda provodi vreme na "Burning man" festivalu i za to vreme nije niti jela niti se tuširala dok je bila na događaju.

Manekenka je na festivalu bila sa sestrom tako da je imala nekog da se oko nje brine, međutim izvori navode da je festival takvog tipa da nema kombija sa hranom već se posetioci snalaze kako znaju i umeju. Donose hranu i to ostaje u kamp prikolici od čega žive sve vreme dok borave na događaju.

Samo nekoliko dana pre, Kara je proslavila 30. rođendan na jahti sa svojim pijateljima. Njen život sada ne izgleda baš dobro, jer su primećene modrice na pojedinim delovima tela kod manekenke, a psorijaza od koje boluje se ponovo aktivirala.

 

 

Njeni prijatelji tvrde kako ona živi ovakav život i da će joj fotografije koje su obišle svet biti smešne, jer ne vidi ništa strašno u tome.

Kara ima poremećaj hiperaktivnosti sa deficitom pažnje  (ADHD) koji može da objasni njeno nervozno ponašanje, ali postoji strah da se to može pogoršati.

Maneknka ali i glumica, postala je novo modno lice u tom svetu pojavivši se sa gustim obrvama i neobičnom ličnošću. Bila je na naslovnoj strani "Voga" čak 15 puta. Uz brojna snimanja i reklame radila je mnoge velike kampanje sa poznatim brendovima i vinula se u svetski modni vrh. Međutim, izgleda da život nije tako zamišljala.

- Za nekoliko godina shvatila sam da manekenstvo nije dobro za mene ni fizički ni emocionalno i morala bih da probam različite stvari. Novac nije sve. Dođete do tačke u kojoj kažete „oh, zaradio sam novac, ali sam tako duboko nesrećan“ - rekla je ona jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)