Zanimljivosti

NIJE GOLA, A MREŽE GORE! Teodora Džehverović pokazala trbušnjake! (FOTO)

Samouvereno, kao i uvek, mlada zvezda je ispozirala fotografu i zapalila društvene mreže jer svaki put izgleda bolje i bolje.

08.09.2022 12:00

NIJE GOLA, A MREŽE GORE! Teodora Džehverović pokazala trbušnjake! (FOTO)
FOTO: E stock

Dobar izgled ne stiče se preko noći, a to je dokazala i Teodora Džehverović koja izgleda sate provodi u teretani. Iako smo navikli da je često viđamo u provokativnim izdanjima ističući u prvi plan svoju lepotu i zgodno telo, ovaj put je otkrila malo, ali dovoljno!

Naime, na svom Instagram profilu pevačica je objavila slike gde pozira ispred zgrade u vrlo interesantnom odevnom izdanju. Provokativna bodi majica dugih rukava koja otkriva spreda stomak, a iza leđa, dovoljno je pokazala kakve trbušnjake ima Teodora. Pozirajući samouvereno na fotkama Džehva je spreda pokazala isklesan stomak na kojem verovatno predano radi, a onda se okrenula i pokazala i lepo oblikovana leđa podignuvši kosu

 

 

Fanovi su bili oduševljeni Teodorinim izgledom i upućivali su joj samo pohvale.

- Koliko moćna žena -

- Goriš koliko si savršena -

Da li je u pitanju boja koju je nabacila na moru ili dobar filter pitali su se neki.

- Molim te reci mi koji filter koristiš? -

Ipak, većina se osvrnula na to da Teodora dugo nije izbacila ništa od pesama, te su pitali kada će novi album i tražili od nje da čim pre poradi na tom polju. Međutim, ona se nije oglašavala tim povodom.

Kakogod, do izlaska albuma Džehva će verovatno držati pažnju publike provokativnim fotografisanjem u kojem očigledno mnogo uživa.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)