Zanimljivosti

Žene traže da ih uhapse ovi policajci, evo zašto (VIDEO)

Da li biste pobegli od ove policije i zašto ne?

07.09.2022 15:00

Žene traže da ih uhapse ovi policajci, evo zašto (VIDEO)
Printscreen/TikTok/AlfonsoMadrid818

Policija ima odogovoran i za mnoge vrlo zastrašujući posao, naročito kada su žene u pitanju.  Niko ni u najluđim snovima ne želi da ih ona uhapsi jer u  tom slučaju znači da su nešto "debelo" zabrljali. Međutim, izgleda da policija ne ostavlja uvek tako strašan utisak na druge i da bi u ovom slučaju žene želele da ih ona uhapsi i da budu u njihovom društvu, barem privremeno.

Verovatno je mnogima čudna ova konstatacija ali žene su postale lude za policajcima, barem onim iz Madrida, ako je sudeći po snimcima koji ovih dana kruže internetom. Naime, madridska policija  postala popularna širom sveta zbog objavljenih snimaka na TikToku i žene su potpuno odlepile za njima.

 Nekoliko zgodnih frajera u policijskoj uniformi je snimljeno dok patrolira ulicama Madrida. Svi su muškarci jednako zgodni i dobro izgledaju pa su pivukli pažnju javnosti i na Tik Tok mreži.  A i žene i muškarci stalno dele snimke na kojima su oni kako patroliraju različitim delovima grada. Ovim prizorom su najviše oduševljene žene i ne kriju uzbuđenje što ih vide i što javni red i mir pod kontrolom drže ovakvi momci.

 

 

- Odakle uzimaju ove policajce, iz koje modne agencije? - napisala je jedna korisnica.

- Nešto sam skrivila. - nadovezala se druga.

- Preseliću se u Španiju. - zaključila je još jedna dama.

I dok su se ređali komentari oduševljenih žena koje su primetile kako tamo ima zgodnih muškaraca i šaleći se kako bi volele da budu uhapšene, neki Španci su objasnili svima da su uprkos dobrom izgleda ti policajci veoma profesionalni.

 

 

Kako god, verujemo da momci odgovorno rade svoj posao, ali je nesporno da se pored njih nijedna žena ne bi plašila i da bi se osećala sigurno i u prijatnom društvu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)