Zanimljivosti

Haljina koja se nosi BEZ DONJEG VEŠA: Irina Šajk ukrala šou u Veneciji! (FOTO)

Kada je ruskinja kročila na crveni tepih u Veneciji, svi pogledi su bili usmereni samo ka njoj!

06.09.2022 19:30

Haljina koja se nosi BEZ DONJEG VEŠA: Irina Šajk ukrala šou u Veneciji! (FOTO)
Tanjug/AP

Manekenka Irina Šajk pojavila se na crvenom tepihu Venecijanskog festivala i zasenila sve prisutne. Sve oči su bile uprte samo u nju, a kombinacija klasične, jedostavne i elegantne haljine na brtele mnoge je ostavila bez teksta. Ruskinja je opredelivši se za italijanski brend Pinko dokazala da je u njenom slučaju manje zapravo više.

Ona je zaključila da je crna satenska haljina koja prati linuju tela i pada na dole u vidu velikog šlepa, sasvim dovoljna. Zato je nije opterećivala dodatnim nakitom, čak ni preteranom šminkom, ali ni donjim vešom. Irina od nakita nosi samo manji prsten i masivnu narukvicu u boji zlata. 

Haljina je takva da ne trpi ni brushalter, pogotovo pošto su cela leđa otvorena, a ukoliko i ima donji veš Irina ga je dobro skrila. Kosa joj je strogo zalizana u punđu, a od šminke su jedino oči istaknute.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Intenzivan efekat crnog “smoukija” na očima postignut je crnim ajlajnerom, senkom i olovkom u istoj boji. On je postao veliki trend koji su prigrlile dizajnerske kuće poput Šanela i Valentina na svojim revijama. Ten je neutralniji, a karmin je maltene nevidljiv kako bi oči došle do izražaja. Irina je ceo stajling zaokružili visokim crnim potpeticama, a mnogi su se složili da ona izgleda baš kao na modnoj pisti.

Slavna Ruskinja je pre nedelju dana digla veliku prašinu objavivši fotografije sa bivšim partnerom, glumcem Bredlijem Kuperom. Ona je otkrila kako su zajedno letovali na Bahamima, a odmah su počele da kruže glasine kako su njih dvoje ljubavi dali drugu šansu. Par se rastao 2019. godine, a budući da zajedno imaju ćerku, kruže glasine da se poznati dvojac pomirio i da planiraju još dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Irinina je na Venecijanskom festivalu pogledala premijeru filma “L’immensità” sa Penelope Kruz u glavnoj ulozi.

Penelope je iste večeri takođe blistala u Šanel crnoj dugoj čipkanoj haljini. Ona je bila zatvorena do grla, a po sebi je imala listove u jorgovan boji.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)