Zanimljivosti

BUJNI DEKOLTE U SEDMOJ DECENIJI, BRADAVICE NA IZVOL'TE, MUŠKARAC SA GOLIM LEĐIMA: Modna izdanja na filmskom festivalu u Veneciji privukla ogromnu pažnju! (FOTO)

Mnogi glumci iz svih krajeva sveta, koji su se okupili u čuvenom italijanskom gradu, privukli su ogromnu pažnju svojim stilom odevanja, a evo ko je posebno briljirao od 31. avgusta do danas.

04.09.2022 20:02

BUJNI DEKOLTE U SEDMOJ DECENIJI, BRADAVICE NA IZVOL'TE, MUŠKARAC SA GOLIM LEĐIMA: Modna izdanja na filmskom festivalu u Veneciji privukla ogromnu pažnju! (FOTO)
Printscreen/Youtube

Filmska smotra u Veneciji traje od 31. avgusta, a filmske zvezde paradirale su crvenim tepihom u svojim najboljim, ali i najgorim izdanjima. Dok su se pojedine glumice odlučile za svedenije toalete, druge su rešile da pokažu svoje atribute bez ustručavanja. Bilo je i onih koji su odabirom odeće zaslužili čestu desetku modnih kritičara.

Timoti Šalame

Mladi američki glumac Timoti Šalame (26), koji se proslavio ulogama u filmovima "Skrivena ljubav" i "Dina", izazvao je pravu buru izborom odeće u kojoj se pojavio na crvenom tepihu. Naime, dok su svi očekivali da će dame biti te o kojima će se pričati, čini se da im je on potpuno preoteo slavu. Timoti je obukao vatreno crveni kombinezon sa potpuno otkrivenim leđima. U pitanju je smelo izdanje u kojem je on potpuno uživao, iako je na nogama nosio visoko elegantne crne cipele, za koje bi se na prvi pogled reklo da nikako ne idu uz ostatak autfita. Da li je baš tako, procenite sami.  

Tesa Tomson

Američka glumica Tesa Tompson crvenim tepihom venecijanskog filmskog festivala prošetala je u crvenoj haljini "dramatičnog" kroja. Na velika vrata vratila je visoke okovratnike na elegantnim haljinama i pobrala sve simpatije javnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kona Hatcher (@konahatcher)

Kejt Blanšet

Ukus za modu holivudske dive Kejt Blanšet nekada je diskutabilan, međutim, ona ponekad zaista ume pozitivno da iznenadi. Na filmskoj smotri u Veneciji odučila se za zanimljiv koplet pantalona i topa. Nesumnjivo je da ima zavidnu figuru u šestoj deceniji, međutim, cvetna dekoracija na topu učinila je da, barem ako je verovati modnim kritičarima, izgleda kao da je uskočila u veliku saksiju. To definitivno nije jedno od njenih boljih izdanja.

Melisa Sata

Italijanska voditeljka Melisa Sata prošetala je crvenim tepihom i potpuno otvoreno pokazala čime raspolaže. Naizgled svedena toaleta boje safira, jedno je od provokativnijih izdanja festivala. Iako je haljina potpuno zatvorena, ona je sašivena od blago prozirnog tila pa su se bradavice te lepotice jasno videle. Da li je nemerno izostavila donji veš kako bi postigla takav efekat, ostaje samo da nagađamo. Čini se da se ona osećala veoma samouvereno.

Džulijen Mur

Holivudska zvezda Džulijen Mur ostavila je sve bez daha na filmskoj smotri u Veneciji. Iako je u sedmoj deceniji života, ona i te kako ume da koketira i zavodi provokativnim izdanjima. Uska crna haljina naglasila je njene atribute, a izrazito dubok dekolte haljine nije ostao neprimećen. Prema pisanju medija, vremešna glumica, koja ove godine puni 62 godine, pokazala je i da dame u poodmakloj životnoj dobi mogu da nose cirkone i "svetleće" toalete. 

Džodi Tarner Smit

Model i glumica Džodi Tarner Smit u Veneciji je potpuno pokorila crveni tepih. O njenom izdanju svi govore a modni kritičari je već sada svrstavaju u najbolje odevenu. Džodi se pojavila u haljini kreatora Kristofera Džona Rodžersa koja će tek biti predstavljena u njegovoj jesenjoj kolekciji. Lepršava haljina bogatog kolorita zaista nikoga nije ostavila ravnodušnim, a Džodi ju je ponela kao da je upravo za nju kreirana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by art8amby (@art8amby)

Leoni Hejn

Leoni je veoma popularna influenserka koju na društvenim mrežama prati više od 4 miliona ljudi. Za crveni tepih odabrala je šljokičavu haljinu koja je jedva obuzdala njene grudi. Mnogi su komentarisali da je takav izraz i više nego provokativan, te i da nimalo ne laska njenoj građi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)