Moda

POLOMILA NOGE U SANDALAMA OD 190 EVRA! Žena iz Srbije naručila sandale za venčanje, dobila je užas

Naručivanje obuće preko interneta može biti veoma izazovan posao, naročito kada vam sedam dana pred svadbu stigne nešto što niste očekivali.

01.09.2022 16:00

POLOMILA NOGE  U SANDALAMA OD 190 EVRA! Žena iz Srbije naručila sandale za venčanje, dobila je užas
Printscreen/TikTok/offlinesari

Venčanje je dan o kojem svaka devojka sanja i trebalo bi da bude najlepši.  Buduće mlade se trude da tog dana izgledaju bajkovito, pa zato sa pripremama kreću ranije i traže ono što će se uklopiti u njihovu zamisao kada je reč o njihovom izgledu. Time se vodila i jedna devojka iz Srbije, naručivši sandale preko Interneta, želeći da za svoj dana ostavi sve bez daha.

Međutim, na kraju je ostala ona, ali bez teksta, videvši šta je dobila kao krajnji rezultat. Šokirana devojka onim što je dobila, podelila je na Tiktoku video u kojem pokazuje iskrivljene sandale i njen nepravilan hod u njima. Na jednoj nozi ona poptuno nepravilno hoda zbog loše urađenog gazišta, pa je devojka odlučila da se javi brendu gde je naručila izrađivanje obuće po meri i požali se na njihov rad. Brend je iz Beograda i zove se "luciagia" a kako je rekla devojka, iz priložene prepiske vidi se da se oni stide svog rada, jer je sandale vraćala čak četiri puta na prepravku kod njih.

Prvo je uočila loše ušivene konce zbog čega je pola kamenčića popadalo. Iako je  naručila sandale po meri, inače nosi broj 38, uzela je ipak broj manji za svaki slučaj, a dobila na kraju model sandala „16 puta veći“ jer kaiševi koji „krase“ ovu obuću „beže“ i nigde nisu prilepljeni uz stopalo, naročito je vidljivo kod pete. Sandale su stigle 7 dana pred svadbu .

 

@offlinesari Replying to @itssss.anja ŠTA BISTE VI URADILI NA MOM MESTU POSLE SVEGA? #fyp #fyp #viral #antipreporukice #antipreporukica #antipreporuka ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

Razočarana i bespomoćna devojka tvrdi kako je sandale platila 190 evra i  kako se venčanje bližilo, odustala je od ove priče sa njma te se uputila u najbliži tržni centar kako bi kupila novu obuću  za mnogo manje para. Odlučila je da se posveti svom venčanju, a nakon njega se javila spornom brendu rekavši im da njihove sandale nisu funkcionalne ni nakon svih prepravki koje su uradili.

Od njih je dobila odgovor „da su oni uradili sve što je u njihovoj moći i da je trebalo da se javi i peti put za prepravku." Kada im je buduća mlada zapretila inspekcijom, dobila je blok na društvenoj mreži, pretnju advokatom i policijom.

Pošto je u ovom videu devojka isključila mogućnost da se komentariše u prethodnim snimcima je pretpostavlja se, dobila zamerku i komentar kako ima kriva stopala i verovatno zbog toga naručuje štikle po meri. Zgrožena devojka je reagovala i podelila komentar odgovorivši snimkom u drugim sandalama koje je kupila za venčanje.  Sandale su lepše, jednostavnije i kako je rekla tri puta jeftinije od prethodno kupljenih. Ona je savršeno hodala u njima, peta je bila stabilna i nije bilo nikakvih problema.

 

 

- Za svojih 26 godina nikada nisam čula da neko ima kriva stopala. Samo mi nije jasno kako u ovim sandalama tri puta jeftinijim od onih, moj hod i stopala izgledaju sasvim pravo i normalno i kako se ta štikla na ovim sandalama ne savija kao na onim – odgovorila je devojka.

- Ma devojka ima sasvim savršeno stopalo ccc kradu ljude.. bolje kupiti u radnji nego sa interneta. –napisala je jedna devojka

- Kad nije „kopito“ urađeno kako treba, onda se sandale savijaju i nemaju veze sa krivim stopalom. To ti mogu reći u svakoj radnji sa cipelama – nadovezala se druga korisnica.

                                            

BONUS VIDEO:

Komentari (0)