Zanimljivosti MANIJAK JE PRATIO VODITELJKU, HTEO DA JE OTME I UBIJE, JEDVA SE SPASLA, A SAD JE OTVORILA DUŠU: Otkrila je najintimnije tajne, ništa nije prećutala, fanovi zanemeli od ŠOKA! (FOTO) 14:15
Vesti DREMALA SAM U AVIONU KAD ME JE NEŠTO HLADNO I VLAŽNO UDARILO OTPOZADI: Okrenula sam se i zanemela od gađenja (FOTO) 14:32
Zanimljivosti "KADA JE BRENA OTVORILA KOFER, NAS ŠESTORICA SMO POPADALI"! Ovako je Saša Popović govorio o pevačici koja je tada pobegla od kuće: "Kad se pojavila, mislio sam da ima 185kg"! 14:30
Citat dana Jeftini par cipela je loša investicija. Ne štedite na cipelama, one su temelj vaše garderobe. 11:07
Vesti SPAVAO JE U AVIONU KAD GA JE NEŠTO TOPLO I MOKRO UDARILO U LAKAT: Okrenuo se da vidi o čemu se radi i život mu se zgadio - sve je snimio, šta biste vi uradili da vam se ovo desi? (FOTO) 15:31
Foto dana Mark Džejkobs predstavio je svoju novu kolekciju - naglasak stavlja na ekstravagantne cipele! 13:05
Tetka Saveta NEOČEKIVANA KUĆNA NAMIRNICA ZA 8 SEKUNDI ČISTI I NAJPRLJAVIJE CIPELE! Blato nestaje za tren oka! (VIDEO) 06:45
Tetka Saveta OVE 4 STVARI NIKAD NE SMETE DA DRŽITE U HODNIKU, SVI PRAVE OGROMNE GREŠKE: Dizajneri enterijera otkrivaju šta je strogo zabranjeno 07:05
Moda ANĐELINA OBULA PLATFORME OD 140.000 DINARA I SVI SU ZGROŽENI: Najružnije cipele ne može ni ona da iznese, a JOŠ SU I DLAKAVE! (FOTO) 17:40
Zanimljivosti SLAVNA PEVAČICA NA CRVENOM TEPIHU U KESI ZA ĐUBRE: Sevnula joj zadnjica bez veša, ali i pored toga svi pričaju o njenim stopalima - bizarnije ne može! (FOTO) 19:01
Brak i veze MLADA JE KLEKLA NA VENČANJU U CRKVI: Umesto u zaljubljeni par, svi su zabezeknuto gledali u poruku na njenim cipelama (FOTO) 14:44