Moda

DA LI BISTE NOSILE DEDINE CIPELE, one su apsolutni HIT JESENI? Evo pet najpopularnijih modela! (FOTO)

Iako su nekada bile ne baš omiljena obuća, mokasine su poslednjih godina preuzele modno tržište, a ove jeseni preuzimaju primat u odnosui na sve ostale vrste cipela.

28.08.2022 08:05

DA LI BISTE NOSILE DEDINE CIPELE, one su apsolutni HIT JESENI? Evo pet najpopularnijih modela! (FOTO)
shutterstock.com

Nalazimo se u prelaznom vremenskom periodu i tako možemo očekivati da će vrele letnje dane uskoro zameniti svežiji vazduh, praćen kišom, pa u skladu sa tim sebi moramo obezbediti adekvatnu obuću koja će ne samo ići stilski uz nas i naš autfit, već će najbolje odgovoriti i zahtevima udbnosti i praktičnosti.

Mokasine, ili takozvane dedine cipele, odličan su izbor za predstojeći period, složili su se svi modni stručnjaci, naglasivši kako barem jedan par za jesen mora imati svaka devojka od stila. Ne samo što izgledaju komforno i praktično, one su i elegantne i efektne, pa će i najjednostavnije kombinacije odeće učiniti upadljivijim. 

Dedine cipele su bukvalno preko noći postale pravi hit. Karakteriše ih glomazniji đon, međutim, ove jeseni će u trendu biti i klasičniji i svedeniji modeli, tako da u skladu sa vašim stilom i afinitetima možete ukombinovati i takve mokasine.

Koji god model da odaberete, sve su trendi, praktične i udobne. "Zahvalna" su obuća uz svaki stil i savršeno se uklapaju uz poslovne kombinacijame, sa košuljama, sakoima i odelima.

Dizajneri su skoro "izbacili" model sa izrazito četvrtastim vrhom, ali za njih verujemo, odlučiće se samo prave modne trendseterke. Cipele deluju veoma otmeno i moderno, ali su istrovremeno i izuzetno specifične.  

Međutim, ima dama koje se odlučuju za ležerniji stil, pa se neće pogrešiti ako se iskombinuju sa suknjama, farmerkama i pantalonama širokih nogavica. Mokasine pariraju apsolutno svim stilovima, izuzimajući sportske.  

Elegantne mokasine vašem stajlingu daju prefinjeniji i otmeniji izgled, a ako se odlučite za one sa većim đonom, izgledaćete urbanije i modernije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)