Moda

Izglasane su IDEALNE SANDALE ZA OVO LETO! Morate ih imati, iako je već uveliko avgust! (FOTO)

Obuća je jedna od posebno važnih stavki kada je u pitanju život svake žene, a evo bez kakvih sandala nijedna dama od stila ne bi trebalo da ostane ove letnje sezone.

09.08.2022 09:00

Izglasane su IDEALNE SANDALE ZA OVO LETO! Morate ih imati, iako je već uveliko avgust! (FOTO)
shutterstock.com

Svaka žena želi da u letnjim mesecima posebno istakne svoju lepotu i atraktivan izgled, iako to ponekad ume da bude teško usled visokih temperatura, jakog sunca i mnogih drugih izazova. Da li se radi o šminki ili odevnim kombinacijama, skoro svim damama se dešava da im je nekih dana izuzetno izazovno da pronađu adekvatnu kombinaciju za vrelo vreme, a da pritom izgledaju besprekorno.

Obuća je ipak ono na šta dame posebno obraćaju pažnju i čemu se posebno posvećuju. Podrazumeva se da većina njih bira otvorenu obuću tokom toplih dana, ali nije svejedno koji je model ili boja u pitanju. Nekada ume da bude zaista težak zadatak upariti određeni model sa odećom koju imate, jer u odnosu na odevne predmete, cipele ne posedujete u velikom broju pa tu treba odigrati iskusno.

Pošto je u pitanju izlazak smatra se da se za tu priliku biraju sandale sa potpeticom koje će dati elegantan i šik utisak na vaš stajling. Sandale poznate pod nazivot T - bar, sa kaišem po sredini, poslednjih godina posebno dobijaju na popularnosti, a mnoge poznate ličnosti, poput Sijene Miler, promovisale su ih u mnogo prilika i pokazale kako se one odlično mogu iskombinovati uz raznorazne odevne komade.

Minimalizam koji odlikuje tu vrstu obuće daje dozu sofisticiranosti i nenametljivosti, pa je ona idealan izbor za haljine, kombinezone i elegantne autfite, posebno za večernji izlazak.

Potpuno je svejedno u kojoj ih varijanti nosite - da li sa većom ili manjom petom, u njima ćete sigurno odisati prefinjenošću i elegancijom. Ukombinovane sa midi ili maksi haljinama i suknjama, daće vam zaista poseban izgled.

Ravni modeli ili oni sa diskretnijom petom su udobniji i predviđeni za komformiste, dok oni koji žele glamurozniji izgled imaju izbor viših potpetica. Za koju god se varijntu odlučite, svakako ćete uz njih biti primećene.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)