Moda

MALE TAJNE velikih modnih stručnjaka: Skratite majicu bez makaza!

Ukoliko su vam dosadile stare majice na bretele iz vašeg garderobera, napravite od njih atraktivne komade garderobe za svega par sekundi.

30.07.2022 10:00

MALE TAJNE velikih modnih stručnjaka: Skratite majicu bez makaza!
FOTO: Printscreen/Instagram/jinklemehta/linanoory

Majice na bretele su jedan od sastavnih delova letnjeg garderobera svake dame. Obično ih imamo u svim bojama, ali nakon izvesnog vremenskog perioda obično ih iznosimo, pa nam često i dosade.

Umesto da stalno kupujete nove majice, portal Srećna Republika otkriva kako da već postojeće pretvorite u atraktivne komade koji će začiniti svaku letnju odevnu kombinaciju.

1. Dugačko u kratko

Ukoliko u ormanu imate majicu na bretele koja vam je previše dugačka, napravite od nje krop top za par trenutaka. Prvo majicu obucite na golo telo i to naopačke, tako da vam lice dodiruje kožu, a da naličje bude spolja. Takođe, donji rub majice bi trebalo da bude gore, a bretele dole. Kada ste majicu navukli kao standardni top bez bretela, preko nje obucite grudnjak koji takođe nema bretele, pa preko grudnjaka obucite donji deo majice, tako što ćete ruke provući kroz otvor od bretela.

Videćete da se sada lice majice nalazi sa spoljašnje strane, kao i inače, a donja ivica majice je uredno presavijena i neće se spuštati, budući da je grudnjak drži na mestu. Nosite ovakav krop top uz farmerke visokog struka ili bermude i on će savršeno naglasiti vaš stomak.

2. Napred-nazad

Ako želite atraktivan krop top sa prevojem u sredini, za to će vam isto trebati duža majica na bretele i par sekundi vremena. Obucite majicu kao što biste to i inače učinili, pa skinite bretelu sa oba ramena. Jednu bretelu provucite između tela i majice, tako da se majica uvrne na sredini, budući da će se bretela sada nalaziti kod donjeg ruba majice. Sa naborom u sredini, obe bretele vratite nazad na rame, pa razvucite i namestite oba trouglasta dela majice tako da pokrivaju sve što želite. Podesite dužinu krop topa, pa preko njega obucite atraktivni letnji kimono i pantalone visokog struka. Bićete primećene, to je sigurno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)