Moda

Od marame napravite najelegantniji komad odeće ikada! Ovaj trik će vas raspametiti! (VIDEO)

Ako ste na spisku onih kojima je rečenica "nemam šta da obučem" jedna od češćih u svakodnevnoj komunikaciji, imamo rešenje za vas kako da od komada koji sigurno imate u garderoberu napravite šik prsluk.

11.07.2022 20:00

Od marame napravite najelegantniji komad odeće ikada! Ovaj trik će vas raspametiti! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/claudyamoreira1

Većina dama i pored toga što u ormaru imaju gotovo sve komade odeće, često, bilo zbog želje da prečesto ne ponavljaju svoje omiljene kombinacije, ili iz težnje da uvek imaju nešto novo, nepotrebno nagomilavaju garderobu i tako samo sebi stvaraju dodatni problem. Međutim, žene koje znaju dobro da se obuku za malo novca znaju i da je posedovanje nekoliko dobrih komada u garderoberu, onih koje u svakom trenutku mogu da iskombinuju na najrazličitije načine, u stvari suština dobrog stajlinga.

One znaju da isti odevni komad mogu nositi u više prilika i da ga vrlo vešto kamufliraju kako niko ne bi primetio da je već nošen na drugi način. Improvizacija je, u stvari, naročito za nepredvidive situacije veoma poželjna, pa evo kako to čine neke dame koje znaju da od obične marame naprave luksuzan i elegantan prsluk i to u dve nikad lepše kombinacije. 

Sve što vam je potrebno je jedna velika marama, dužine barem metar i po, koju ćete prepoloviti na pola i uhvatiti za krajeve. Te krajeve je potrebno vezati u mali čvor na vrhu i tako vezanu maramu razdvojte. Kada je odvojite onako kako je bila spojena, dobićete dva veća otvora.

Prebacite prsluk preko sebe i kroz otvore provucite ruke. Na taj odevni predmet možete dodati kaiš, koji će vam dati otmeniji izgled, a na kraju, ukoliko materijal dozvoljava i nije providan, vaša marama-prsluk može biti i haljina. Imate više izbora svakako, u zavisnosti od toga šta preferirate.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)