Moda

Imate malo veći stomak i ne znate šta da obučete za proslavu? U ovim HALJINAMA IZGLEDAĆETE KAO BOGINJA!

Poznata Tiktokerka Meg, koja muči muku s viškom kilograma, predstavila je tri modela haljina koje apsolutno zadivljujuće stoje svakoj dami s malo izraženijim oblinama.

25.06.2022 10:00

Imate malo veći stomak i ne znate šta da obučete za proslavu? U ovim HALJINAMA IZGLEDAĆETE KAO BOGINJA!
Printscreen/TikTok/mxgsie

Mnoge dame vode bitku s viškom kilograma, ali i sa tim kako da sve ono što ne bi volele da dođe do izražaja pokriju, odnosno sakriju, tako da istovremeno izgledaju i odeveno s ukusom, ali i privlačno. Iako su najbolji saveti koji se mogu dati svima onima koji se muče s gojaznošću ti da što pre krenu put teretane ili smanje porciju s jelom, postoji način da i pri izboru garderobe, pa makar i privremeno, poradite na svom fizičkom izgledu. 

Sigurno je da bi mnoge od gojaznih dama, baš poput mršavijih i skladnije građenih žena, ponekad želele da obuku neku haljinu, ali se to često pretvori u potpuni promašaj. Međutim, to možda i ne mora da bude tako.

Naime, jedna Tiktokerka po imenu Meg, koja nosi veličinu XL, predstavila je tri modela haljina za žene koje žele da sakriju stomak i nose veće konfekcijske brojeve.

Prvo je obukla prelepu zelenu satensku haljinu koja se vezuje oko struka, što je na njoj koja ima obline, izgledalo zadivljujuće. Pojas oko haljine daje efekat da vizuelno manjeg struka.

Printscreen/TikTok/mxgsie

Zelena satenska haljina koja ističe struk je odličan izbor

Druga haljina ima stegnuti struk i ide u škriljasto plavoj boji. Takođe je satenska i u midi modelu. Duž cele figure se spuštaju dugmići po sredini. Odlično ističe ono što treba, a istovremno sakriva nedostatke. Mnogim damama bi trebalo da bude odlično rešenje i izbor za večernji izlazak

Printscreen/TikTok/mxgsie

Plava haljina bila je drugi Megin izbor u kojima je oduševila svoje pratioce

Treća, ne manje posebna haljina koju je Meg predstavila, a za koju se dame sa oblinama mogu odlučiti za neku romantičnu šetnju i izlazak, jeste bež haljina sa V izrezom i simpatičnom mašnom. Suština je da se struk nalazi visoko i da vizuelno izdužuje figuru, prikrivajući višak na telu.

Printscreen/TikTok/mxgsie

Bež haljina je odličan izbor za šetnju ili posao

Komentari ispod njenog videa bili su pozitivni, a mnoge žene su priznale da se najverovatnije nikada ne bi odlučile za takve modele da nisu videle kako na njoj lepo stoji.

- Nikada ne bih pomislila da kupim nešto od svile ili satena, ali izgledaš kao VATRA - glasi samo jedan od mnogobrojnih komentara.

Na Meginom profilu se mogu pronaći snimci u kojima ona isprobava raznu odeću eksperimentišući i pronalazeći ono što joj odgovara, ali i što može da bude odličan predlog za sve druge dame koje su građene slično kao ona. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)