Moda

NAJVEĆE ZVEZDE POLUDELE SU ZA OVIM PAPUČAMA! Kaže se da su najudobnije, ali da li biste ih nosili?

Kad je u pitanju udobnost ova obuća nema premca, a lako se kombinuje uz različite letnje odevne kombinacije - od lepršavih haljina do šortseva.

23.07.2022 21:00

NAJVEĆE ZVEZDE POLUDELE SU ZA OVIM PAPUČAMA! Kaže se da su najudobnije, ali da li biste ih nosili?
Pixabay.com

Leto je vreme kad mnoge dame požele da odmore svoja stopala od visokih potpetica, pa su već nekoliko godina zaredom u vrhu popularnosti, bar kad je u pitanju obuća za toplije dane, papuče i sandale brenda "Birkenstock". Iako su po izgledu, složiće se mnoge žene, izuzetno ružne, tvrdi se da je udobnost te obuće bez premca. Nastale tridesetih godina prošlog veka gotovo da nisu promenile svoj izgled, a nose ih bukvalno sve generacije i svetski poznate dame. 

Novi sjaj obući je pre 2 godine dao jedan od najpoznatijih svetskih dizajnera obuće, Manolo Blahnik, koji je ovim sandalama i papučama sa anatomskim đonom dodao dašak glamura i neizbežne cirkone.

Ove sezone u trendu su i modeli koji su nastali kao deo saradnje proizvođača ovih sandala i čuvene modne kuće Valentino. Upravo njihov par je ponela i jedna od najpopularnijih manekenki današnjice Điđi Hadid i to u crnoj boji. Po svemu sudeći, lepoj Điđi, ali i njenoj mlađoj sestri Beli, dosta je štikli na modnoj pisti, pa za opuštenu šetnju po gradu nose upravo ovakve sandale.

Pixabay.com

Ima ih i u varijanti papuča za plažu

Najbolje od svega je što se ta obuća može nositi uz bilo koju odevnu kombinaciju. Dobre su i udobne za šetnju po gradu, lako se kombinuju uz lepršave letnje haljine i šortseve, dok su papuče rezervisane za plažu.

Nekad su se radile isključivo od kože, a sad su u upotrebi najrazličitiji materijali, pa čak ima i plastičnih. Mogu se naći u najrazličitijim oblicima i bojama, a nema neke preterane razlike između onih koje nose deca i njihove mame. I cena im je različita, a zavisi od modela i da li nose potpis nekog poznatog modnog brenda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)