Jela bez mesa

TESTENINA PO RECEPTU JEDNE OD NAJZGODNIJIH ŽENA NA SVETU! Kremasta pasta koja će vas oduševiti!

Recept za ovaj ukusan obrok je sa svetom podelila čuvena menkenka Điđi Hadid i otad je postao viralan.

29.04.2022 08:00

TESTENINA PO RECEPTU JEDNE OD NAJZGODNIJIH ŽENA NA SVETU! Kremasta pasta koja će vas oduševiti!
tiktok/printscreen-harrycoop.er

Ukoliko vam se za ručak jede nešto brzo i slasno, portal Srećna Republika vam otkriva kako da napravite ukusne taljatele u kojima uživa čak i čuvena manekenka Điđi Hadid. Za pripremu će vam biti potrebno svega 15 minuta, a za uživanje u njima još manje, ako je suditi po neodoljivom ukusu.

Sastojci:

  • glavica crnog ili crvenog luka
  • 2 ili 3 čena belog luka  
  • 100 ml pasiranog paradajza
  • 200 ml neutralne pavlake
  • 250 g taljatela
  • 50 g rendanog parmezana
  • bosiljak
  • origano
  • so
  • biber
  • maslinovo ulje
@harrycoop.er Jeste probali recept za tjesteninu od Gigi Hadid? To je ovaj recept! ( osim votke 😂). Pisani recept u komentaru! #harrycoopersfood #gigihadidpasta #recepti #kuhanje ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Priprema:

Na ringlu stavite tiganj i u njega sipajte maslinovo ulje. Kada se ono zagreje, stavite sitno seckani crni ili crveni i beli luk u tiganj da se proprže. Nakon toga, u tiganj dodajte pasirani paradajz. Izmešajte sve začine, bosiljak, origano, biber i so, pa ih dodajte u tiganj. Zatim dodajte neutralnu pavlaku sosu u tiganju, pa sve to zajedno promešajte i sjedinite.

Taljatele prethodno skuvajte po uputstvu sa pakovanja i procedite ih, ali vodu u kojoj su se kuvale sačuvajte, jer će vam biti potrebna za sos. U tiganj dodajte skuvane taljatele i 200 mililitara vode u kojoj su se one kuvale, pa sve to lepo promešajte i pustite da sos prekrije testeninu.

Testeninu i sos ostavite na tihoj vatri da krčkaju 3 do 4 minuta, a nakon toga u tiganj dodajte rendani parmezan. Sve to dobro izmešajte kako bi se sir otopio i sjedinio sa prelivom. Nakon toga, ovo kremasto zadovoljstvo je spremno za serviranje. 

Prijatno!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)