Moda

Kako da izgledate mršavije u haljini: Saveti modnog stručnjaka

Ukoliko želite da zablistate za neku priliku, a pritom imate višak kilograma, trebalo bi vam dosta vremena da "probušite kašiku" i eliminišete na sebi ono što vas nervira. Modni stručnjaci savetuju kako uz par trikova ida izgledate mršavije i spasite stvar u zadnji čas.

15.08.2022 10:07

Kako da izgledate mršavije u haljini: Saveti modnog stručnjaka
Printscreen/TikTok/Naomi Boyer

Većina dama muku muči sa viškom kilograma i pokušava da pronađe najbolji način kako da ih se reši. Ako trenutno niste raspoloženi za dobar kardio trening ili smanjivanje porcije sa jelom, postoje načini da delujete mršavije uz pomoć odeće. Modni stručnjaci poznaju različite cake i trikove, koje nesebično dele sa damama, a najvažnije je pridržavati se njih tri, savetuju oni.

Modna stručnjakinja Naomi Bojer podelila je sa svojim pratiocima na TikToku na šta treba naročito obratiti pažnju kako bi se kilogrami privremeno, vizuelno „stopili“.

 

 

Odeća koja oblikuje telo

Lako se možete poput Naomi obući u pripijenu odeću koja će istaknuti vaše obline ili ono što vam je na telu upečatljivo. Ipak, pre toga, Naomi savetuje da je poželjno nositi steznik ili kratke patalone sa visokim strukom koje će zategnuti vaše telo, naročito, kritični deo oko stomaka.

 

 

Haljina na preklop

Haljina koja se preklapa u predelu struka prema rečima modne stručnjakinje je odličan pogodak i prikazaće vašu figuru vitkijom nego što ona zapravo jeste.

- To je jedna od najuniverzalnijih silueta na bilo kom tipu tela i pomoći će vam da se naglasi i najmanji deo struka. – objasnila je ona.

 

 

Pokazivanje više kože

Iako će ovo mnogima zvučati kontraproduktivno i paradoksalno, pokazivanje malo kože prema rečima Bojer, odvlači pažnju sa kritičnih tačaka na telu, naročito ako je to vaša posebna briga.

Pratioci ove modne stručnjakinje bili su zahvalni na podeljenim savetima, koji će ženama svakako dobro doći i olakšati im problem sa kojim se suočavaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)