Zanimljivosti

ISPLIVALI SKANDALOZNI DETALJI O VIKTORIJI BEKAM! Urnisala je snaju na venčanju, devojka plakala ceo dan, SVEKRVA IZ PAKLA!

Mediji bruje o poljuljanim odnosima u čuvenoj britanskoj porodici nakon što je Viktorija Bekam na sinovljevom venčanju odlučila da snajku ozbiljno iznervira tražeći svoj "momenat majka i sin".

04.09.2022 15:01

ISPLIVALI SKANDALOZNI DETALJI O VIKTORIJI BEKAM! Urnisala je snaju na venčanju, devojka plakala ceo dan, SVEKRVA IZ PAKLA!
Foto: Tanjug/AP

Porodica Bekam stekla je veliku popularnost širom sveta i mnogi ih obožavaju, međutim, s vremena na vreme procuri neki skandal iz njihovog doma.

Naime, kako se čini, u toj svili i kadifi nije sve tako sjajno kao što se javnosti predstavlja, a novi detalji otkrivaju probleme koje Viktorija Bekam ima sa snajkom Nikolom Pelc. Britanski mediji tvrde da je do raskola došlo još na venčanju najstarijeg Viktorijinog i Dejvidovog sina Bruklina sa njegovom mladom izabranicom, a gde je poznata modna ikona snajki priredila pravi pakao.

Dobri odnosi Viktorije i Nikol, tvrde tabloidi, pretvorili su se u prah i pepeo nakon što je Viktorija na venčanju odlučila da zatraži "momenat za majku i sina" i zaplesala sa Bruklinom uz pesmu koja je trebalo da bude izvedena za njega i njegovu novu suprugu. Pesmu je uživo izveo Mark Entoni, koji je inače kum mlađanog Kruza, najmlađeg sina Viktorije i Dejvida Bekama. Navodno je, tvrdi britanski San, to toliko razbesnelo Pelcovu da je ona od besa izletela iz prostorije i preplakala polovinu venčanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Skandalozni potez novopečene svekrve Viktorije mesecima od venčanja predstavlja seme razdora u porodici. Čini se da Nikol ne može da joj oprosti što joj je upropastila romantičan trenutak na venčanju koje je, ako je suditi po uloženom novcu, trebalo da bude prava bajka u svakom trenutku.

Ispostavilo se, međutim, da je sve bilo daleko od takvog scenarija.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

- Viktorija voli da ima svu svoju decu oko sebe i tako najviše voli da provodi vreme. Uvek je bila topla i gostoljubiva prema devojkama svojih sinova i apsolutno je obožavala Nikol od prvog dana. Ali stvari su postale nezgodne i to je potresa, slomljenog je srca - izjavio je bliski Viktorijin prijatelj nakon što je u medije procurila informacija da su odnosu u porodici veoma poljuljani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Inače, osim loših odnosa sa snajkom, Viktorija je tim potezom razbesnela i sina koji je prema njoj navodno potpuno zahladneo odnos. Na društvenim mrežama se priča i da je Bruklin čak potpuno odbacio majku jer joj povodom Dana majki ni na koji način nije javno čestitao praznik, što je dosad uvek činio. 

Zanimljivo je i to da Bruklin na društvenim mrežama nakon venčanja, koje se dogodilo u aprilu, nije objavio nijednu fotografiju sa majkom Viktorijom, niti joj je posvetio bilo kakav post. To se do ove godine, podsetimo, redovno dešavalo makar jednom nedeljno. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)