Telo

DA LI STE ČULI ZA HIP DIPS? Trendu namernog "gojenja" zadnjice nije odolela ni lepa Đina Džinović, a evo kako izgleda! (FOTO)

Modu ubrizgavanja hijalurona u zadnjicu je "lansirala" starleta Kim Kardašijan, sve s ciljem uvećanja zadnjice.

29.08.2022 17:00

DA LI STE ČULI ZA HIP DIPS? Trendu namernog "gojenja" zadnjice nije odolela ni lepa Đina Džinović, a evo kako izgleda! (FOTO)
Printscreen/Instagram/djinadzinovic

Nakon što su nas godinama sa naslovnih strana i modnih pista pozdravljale ekstremno mršave devojke i dugo vremena postavljale takav izgled kao standard lepote, poslednjih godina sve se preokrenulo.

Obline su ponovo u modi. Što izraženije, to bolje - tako bi otprilike mogao da se opiše trend oblika ženskog tela. Granice između gojaznosti i oblina maltene da se brišu i to je ono što sve treba da zabrine. Ipak, jedna od najpoznatijih starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašijan upravo je na takvom izgledu zaradila milione. Bujni kukovi Kardašijanke već svima su nam dobro poznati.

Ona je očigledno smislila kako da svoje nesigurnosti prikaže kao adute i to je pokrenulo lavinu. Devojke širom sveta žele da imaju kukove kao ona, te se čak i mršavice sve češće okreću estetskim korekcijama. Upravo se taj novi trend zove hip dips. Odnosi se na stvaranje veoma izraženih bokova i kukova, a poželjan je "talas" koji se pravi između ta dva dela dela. 

Ono što smo nekada prekrivali tunikama i dužim majicama, sada je i više nego poželjno istaći. Za one kojima čak ni prejedanje ne pomaže da nabace nekoliko kilograma viška u tu regiju, hirurzi su pronašli rešenje. Reč je o hijaluronskim injekcijama koje se ubrizgavaju u predeo bokova kako bi se dobilo na njihovoj punoći. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Osim Kim Kardašijan, trend su nastavile i brojne poznate lepotice poput Kortni Kardašijan, Bele Hadid, Kendal Džener, Selene Gomez...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA’MARIETTE (@lamariette)

Nedavno se u domaćim medijima pojavila informacija i da je mlada blogerka, Đina Džinović, ćerka Harisa Džinovića, takođe svoje telo porvrgla toj intervenciji.

 

 

Inače, i mnoge druge lepotice s domaće šoubiz scene prihvatile su nove trendove kada je u pitanju izgled tela, ali uglavnom nisu zvanično govorile o tome da li je za takav njihov izgled zaslužna genetika, vežbanje ili pak estetska intervencija.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)