Zanimljivosti

GLUMICA UHVAĆENA KAKO SE DROGIRA U KOLIMA?! Jezive scene, mlada lepotica neprepoznatljiva, modrice po nogama, šta joj se desilo? (FOTO)

Zastrašujuća scena zabeležena je u Zapadnom Holivudu, a njeni fanovi su zabrinuti kako je sebi dozvolila da dođe do ovoga.

bySrećna republika

02.09.2022 15:00

GLUMICA UHVAĆENA KAKO SE DROGIRA U KOLIMA?! Jezive scene, mlada lepotica neprepoznatljiva, modrice po nogama, šta joj se desilo? (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Poznata britanska manekenka, glumica i pevačica, Kara Delevinj (30), snimljena je u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji kako na vozačevom sedištu svog automobila puši, a zatim usisava nešto iz široke tube, nalik luli, da bi na kraju iz treće bočice popila nešto poput kapi. Iako reporter britanskog Dejli mejla koji je napravio paparaco fotografije mlade umetnice, nije mogao da kaže da li su u pitanju narkotici, sudeći po Karinom izgledu to bi veoma lako mogli da budu opijati. Tome treba dodati i činjenicu da se u američkoj javnosti već neko vreme polemiše o tome da ona ima ozbiljnih problema sa zavisnošću.

Kara se nakon konzumiranja tri neobične stvari presvukla u svom vozilu i izašla u obližnji seksi šop, gde je razgledala igračke za odrasle. Na glavu je u međuvremenu stavila kačket, a prema zapisima koji su napravljeni kad je napustila vozilo, mršavija je nego ikad. 

Takođe, primetno je da na nogama ima mnogobrojne modrice, pa su po objavljivanju zapisa iz Holivuda mnogobrojni njeni fanovi izrazili zabrinutos šta se sa njom dogodilo. 

 

 

- Na osnovu snimaka vidi se da lepotica rođena u Britaniji u jednom trenutku u ustima drži dugi okrugli predmet, nalik luli. Više puta trlja lice i izduvava nos - piše Dejli mejl. 

 


Njeno čudno ponašanje tokom prati niz nedavnih javnih incidenata koji su izazvali zabrinutost među fanovima. Prošlog meseca proslavila je svoj 30. rođendan i provela dan sa prijateljima na putovanju jahtom u špansku Formenteru. Činilo se da se slavljenica najbolje zabavlja dok se mazala tortom po licu i razigrano pokušavala da je utrlja na svoje drugare

U maju je Kara dospela na naslovne strane i bila je ismevana na mreži zbog svog bizarnog ponašanja na dodeli Bilbord muzičkih nagrada 2022. u Las Vegasu. Video snimci manekenke postali su viralni nakon što je snimljena kako dosađuje reperki Megan Ti Stalion i dira joj pojas na haljini dok je ona pozirala na crvenom tepihu.

Kasnije te noći, fanovi na Tviteru i Instagramu su takođe prozvali Karu, koja je sedela pored rep izvođača u emisiji, jer je očigledno upala u njen lični prostor kada je osvojila nagradu za najbolju žensku rep izvođačicu. Kara se mogla videti kako se naginje ka njoj i plazi jezik u kameru dok ju je reperka ignorisala. 

Podsetimo, Kara je ćerka engleskog investitora za nekretnine Čarlsa Delevinja i Pandore Delevinj, koja je otvoreno govorila o svojoj višedecenijskoj borbi sa zavisnošću od heroina i životom sa bipolarnim poremećajem. Zavisnost od droge njene majke je imala fizički danak na njenom telu, ali je zaisgurno ostavilo negativan uticaj i na život njenih ćerki. 

Kara je više puta proglašavana jednom od najlepših mladih pevačica i manekenki, a gotovo sve njene uloge su bile zapažene. 

- Ovo je više nego potresno - glasi samo jedan od komentara na novoobjavljene snimke mlade glumice. 

Drugi joj, pak, daju pružaju podršku. 

- Drži se, Kara. Ti si zauvek naša lepotica - navode oni. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)